“Υιοθέτησε το δικό σου δέντρο! ” – Αναδάσωση από το Ροδιακό Δάσος στο φράμα του Γαδουρά

Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014 στα πλαίσια του προγράμματος «Υιοθέτησε ένα δέντρο» θα πραγματοποιηθεί αναδάσωση στην περιοχή πλησίον του φράγματος του Γαδουρά.
Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο εν λόγω πρόγραμμα υιοθετώντας ένα ή περισσότερα δέντρα μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας και να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014 (μέσω email, τηλεφωνικά ή να περάσουν από τα γραφεία μας).
Σας παραθέτουμε λίστα με το αντίτιμο που θα επιβαρυνθείτε ανάλογα με τη ποσότητα των δέντρων που θα αποφασίσετε να υιοθετήσετε.
1 δέντρο -25€
2-10 δέντρα – 20€
11-100 δέΨτρα -15€
101- 500 δέντρα -12€
500+ δέντρα – 10€
Κάθε υιοθετημένο δέντρο θα φυτεύεται σε συγκεκριμένη θέση και θα φέρει ειδικό καρτελάκι με τα στοιχεία του προσώπου που το υιοθέτησε. Μετά τη φύτευση και για τα επόμενα 2 χρόνια θα γίνονται ετησίως τουλάχιστον 7 ποτίσματα κατά την ξηροθερμική περίοδο ενώ 2 φορές το χρόνο θα γίνεται λίπανση, σκάλισμα, βοτάνισμα και διαμόρφωση της λεκάνης συγκράτησης του νερού έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε την επιβίωση των φυτών.
Εντός μίας εβδομάδας από την φύτευση θα σας σταλεί μέσω e-mail ειδική καρτέλα με τα στοιχεία των υιοθετημένων δέντρων σας όπως είδος, γεωγραφικές συντεταγμένες, κ.α. και θα μπορείτε να παραλάβετε από τα γραφεία μας το προσωποποιημένο πιστοποιητικό υιοθεσίας δέντρου.
Σας ενημερώνουμε ότι όποιο μέλος του Ροδιακού Δάσους αποφασίσει να υιοθετήσει ένα τουλάχιστον δέντρο απαλλάσσεται από την υποχρέωση καταβολής της ετήσιας συνδρομής μέλους για το έτος 2014.

Pin It on Pinterest