Ξύλο έπεσε στο φιλικό Ρόδος – Α.Ε.Ρ.Α.

Σκηνές απείρου κάλλους, διαδραματίστηκαν μετά το τέλος του φιλικού Ρόδος – Α.Ε.Ρ.Α. 3-0! Τα «ελάφια» αφού τελείωσαν με τα του ποδοσφαίρου, το… γύρισαν στις πολεμικές τέχνες και στο street fighting!

Το φιλικό είχε ολοκληρωθεί όταν ο γενικός αρχηγός των νησιωτών, Νικήτας Μαλλιάκας και ο νεοαποκτηθείς Λούκας Γκαρσία, που αγωνίστηκε στη Νίκη Βόλου, είχαν έναν λεκτικό αρχικά διαπληκτισμό. Η κατάσταση ξέφυγε, από τα λόγια πέρασαν στα… έργα, με τον γενικό αρχηγό των Ροδιτών να… γρονθοκοπεί (!) τον ποδοσφαιριστή της ομάδας του και ο περιβάλλοντας χώρος του γηπέδου να μετατρέπεται σε ρινγκ, αφού οι δύο άντρες πιάστηκαν στα χέρια!

Το… θέαμα παρακολούθησαν αρκετοί ποδοσφαιριστές, μέλη της αποστολής των Ροδιτών, αλλά και περαστικοί, ενώ όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ τον ποδοσφαιριστή φέρεται να χτύπησε και ακόμα ένας άνθρωπος τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν ταυτοποιηθεί!

Έξαλλος ο Αργεντινός, που ειρήσθω εν παρόδω αντιμετωπίζει και πρόβλημα τραυματισμού και δεν αγωνίστηκε στο χθεσινό φιλικό, ενημέρωσε τόσο τον εκπρόσωπο του, όσο και ανθρώπους του ΠΣΑΠ, εξετάζοντας παράλληλα το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά κατά του Γενικού αρχηγού της ομάδας του, κάτι που αν γίνει πράξη θα βάλει σε μπελάδες και το σωματείο.

Πηγή: sportime.gr

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ