«Πειρατικά Χριστούγεννα στο σχολείο των Καλικάντζαρων παρέα με τον υπερήρωα Σπυρέτο Μο»

Το Θέατρο Ανάποδα παρουσιάζει «Πειρατικά Χριστούγεννα στο σχολείο των Καλικάντζαρων παρέα με τον υπερήρωα Σπυρέτο Μο» .

   Τα Χριστούγεννα έφτασαν και μαζί τους έφτασαν οι καλικάτζαροι με το πειρατικό καράβι τους και τρύπωσαν στην οπλοθήκη De Milly για να παρακολουθούν τα απογεύματα τον Σπυρέτο Μο να δίνει παραστάσεις, ενώ τα πρωινά κάνουν σκανταλιές παρέα με μικρές πειρατίνες και μικρούς πειρατές και παραδίδουν μαθήματα σκανταλιάς και ζαβολιάς στο σχολείο Καλικάντζαρων που λειτουργεί στο χώρο.

Πρόγραμμα

Από Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου μέχρι Κυριακή 4 Ιανουαρίου

11:00 με 13:00 Σχολείο Καλικάντζαρων και πειρατικό καράβι

 

Από Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου μέχρι Κυριακή 4 Ιανουαρίου

18:30 Κουκλοθεατρική παράσταση «Όταν ο Σπυρέτο Μο κοιμήθηκε»

 

Οπλοθήκη De Milly (απέναντι από τη ΔΕΗ στην Παλιά Πόλη της Ρόδου)

επικοινωνία
email : [email protected]yahoo.com
τηλ : 6979620946 , 6948521457

 

Αναλυτικά

u03B1u03C6u03AFu03C3u03B1   u03BAu03B1u03BBu03B9u03BAu03ACu03BDu03C4u03B6u03B1u03C1u03BFu03B9Σχολείο Καλικαντζάρων

Οι Καλικάντζαροι του Θεάτρου Ανάποδα θα χρησιμοποιήσουν τα λαϊκά και σύγχρονα παραμύθια με καλικάντζαρους και παγανά για να ταξιδέψουν τα μικρά καλικαντζαράκια στη χώρα της φαντασίας και τις περιπέτειας. Τα παιδιά θα συμμετέχουν σε διάφορες δοκιμασίες μέσα από τη χρήση του θεατρικού παιχνιδιού και της μουσικο-κινητικής. Όταν οι δοκιμασίες τελειώνουν τότε οι καλικάντζαροι εκπαιδεύονται στο να κάνουν γρηγορότερα και αποτελεσματικότερα τις αστείες ζημιές που οι αρχικαλικάντζαροι τους ζητούν να φέρουν εις πέρας. Στο τέλος του σχολείου τα παιδιά χρήζονται καλικάντζαροι και παίρνουν το απολυτήριό τους.

 

 

 

Όταν ο Σπυρέτο Μο κοιμήθηκε’                                                                                      

Ο Σπυρέτο Μο, ένας ταλαντούχος και πολυμήχανος υπερήρωας ονειρεύεται, ώσπου μια μύγα τον spireto2απαγάγει . Μια εκτόξευση στο χρόνο του Σπυρετο Μο ένα ταξίδι στη Ραϊσου όπου διαφεντεύει ένας μονόφθαλμος κύκλωπας ο Τονατομάτ. Ένα διασκεδαστικό παραμύθι για έναν υπερήρωα που είχε κατατροπώσει με μια λαβή το τέρας με το ένα μάτι και τα δυο πελώρια αυτιά που ήταν σαν αυγά τηγανητά! Μια σπουδαία περιπέτεια στην χώρα της φαντασίας που θα σας ταξιδέψει.

AAwo-bn