Χριστούγεννα στα εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» : Θεατρικές Παραστάσεις – Γιορτινές Μελωδίες & Χορογραφίες- Χριστουγεννιάτικο BAZAAR

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
ΣΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ»

Θεατρικές Παραστάσεις – Γιορτινές Μελωδίες & Χορογραφίες-
Χριστουγεννιάτικο BAZAAR

Το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου το σχολείο ντύνεται με τα γιορτινά του και μαθητές και εκπαιδευτικοί σας υποδέχονται σε ένα ζεστό εορταστικό κλίμα στον χώρο του «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις» από νωρίς το απόγευμα!

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
17:00
«Οι καλοκάντζαροι και τα πειραχτήρια σώζουν τα Χριστούγεννα». Χριστουγεννιάτικη παράσταση από τους μαθητές του νηπιαγωγείου.
Έμπνευση για το σενάριο αποτέλεσε το παραμύθι του Βαγγέλη Ηλιόπουλου, «Ο Καλοκάντζαρος σώζει το καλικαντζαροχωριό».
Πιστεύετε στα καλικαντζαράκια; Όχι; Κι όμως υπάρχουν! Παρέα τους είναι και οι καλοκάντζαροι, που θα τους γνωρίσετε σύντομα γιατί μαζί με μια τρελοπαρέα πειραχτηριών θα σώσουν τα παραδοσιακά Χριστούγεννα.
Σας μπερδέψαμε; Περιμένετε σε λίγο θα καταλάβετε.
Μια αλυσίδα ζαχαροπλαστείων, ένα εστιατόριο με γεμιστούς κροκόδειλους, έτοιμα χριστουγεννιάτικα δέντρα «Γλομπέξ» και πολλά άλλα έτοιμα προϊόντα αλλάζουν το χρώμα των Χριστουγέννων και κάνουν τα παιδιά να πάρουν την Χριστουγεννιάτικη παράδοση στα χέρια τους. Τι έγινε μετά; Η συνέχεια επί της σκηνής.

18:00
Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και χορογραφίες από την καλοκουρδισμένη ορχήστρα, τη συγχρονισμένη χορωδία και το ευφάνταστο χορευτικό τμήμα του σχολείου μας. Ξεχωριστή στιγμή στην εκδήλωση μας, η πρωτοεμφανιζόμενη χορωδία ενηλίκων «Ροδίων Εμμέλεια».

19:00
«Η νύχτα που γεννήθηκε η αγάπη». Χριστουγεννιάτικη Παράσταση της Α’ και Β΄Δημοτικού.
Η νύχτα που γεννήθηκε η αγάπη ανοίγει τη γιορτινή αγκαλιά της για να παίξουν στο φως της διάσημοι χορευτές, Κοκορο-Αρχηγοί της Γης, χιονάνθρωποι, νεράιδες και πριγκίπισσες του χιονιού, η Βασίλισσα του Πάγου, σοφοί μάγοι, ξωτικά και τάρανδοι , η Αγιοβασιλίνα του συναχωμένου Άγιου Βασίλη της Γης , ο Αϊ Βασίλης των Ονείρων, ο Αϊ Βασίλης της Θάλασσας και τόσοι άλλοι… τόσοι διαφορετικοί… τόσο μοναδικοί…
Γιατί η αγάπη είναι μία. Γιατί η αγάπη είναι το φως της ζωής!
17:00 – 21:00
Χριστουγεννιάτικο bazaar με κατασκευές από τους μαθητές όλων των τάξεων. Η εκδήλωση όπου η δημιουργική έκφραση και η καλλιτεχνική φύση αναλαμβάνουν δράση γεννώντας εξαιρετικής κομψότητας χριστουγεννιάτικες κατασκευές. Σας προσκαλούμε να θαυμάσετε τις φετινές δημιουργίες που χαρακτηρίζονται από τη χρηστικότητα και ποικιλία τους και συστήνονται για δώρο στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ο θεσμός του πιο χαρούμενου γιορτινού πανηγυριού αποτελεί το σήμα κατατεθέν της σταδιακής παύσης των μαθημάτων και της έναρξης των διακοπών.

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και στο Συσσίτιο του Δήμου Ρόδου.

Είσοδος Ελεύθερη.

Χορηγοί επικοινωνίας: Rodosreport.gr, Ραδιόφωνο Λυχνάρι, RodosEvents.gr .

poster kalokantzaroi 2015θεατρική παράσταση α και β δημοτικού 2015

 

Pin It on Pinterest

Share This