Ξεσπά ο πατέρας της 19χρονης που φέρεται να βίασε ο δολοφόνος της Τοπαλούδη

«Θέλω την απόλυτη τιμωρία τους γιατί είναι αυτό που πραγματικά τους αξίζει» είπε ο πατέρας της 19χρονης με ειδικές ανάγκες που φέρεται να βίασαν από κοινού, σύμφωνα με το βούλευμα, ο Αλβανός φερόμενος ως δολοφόνος της αδικοχαμένης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη και ένας Ρομά 23 ετών.

«Είμαι ο πατέρας της μικρής και αισθάνομαι πάρα πολύ άσχημα και θα είμαι εκεί όταν θα έρθει η ώρα που θα γίνει η πρώτη δικάσιμος και δεν ξέρω τον εαυτό μου, δεν ξέρω πώς θα τους αντικρίσω. Δεν ξέρω τι θα κάνω. Αυτό είναι που με τρομάζει. Αν θα τους ορμήσω… Δεν ξέρω πώς θα ανταπεξέλθω σε εκείνη τη στιγμή», σημείωσε ο πατέρας της 19χρονης μιλώντας στο Star.

Όπως περιγράφει ο πατέρας της επτά μήνες τώρα η 19χρονη που έχει αναπηρία πάνω από 67% ζει τον απόλυτο εφιάλτη.

«Από το μυαλό της δεν μπορεί να το βγάλει. Δεν κοιμάται με σβηστό το φως, κοιμάται με ανοιχτό. Με τον παραμικρό θόρυβο τρομάζει, κάτι σαν ψυχολογικό σοκ. Στο δρόμο πάντα κυκλοφορεί ή με το θείο της ή με την αδελφή της, με την μητέρα της. Μόνη της δεν βγαίνει έξω γιατί φοβάται ότι μπορεί κάποιος από τους συγγενείς των κατηγορουμένων να της επιτεθούν. Φοβάται για τη ζωή της», σημείωσε ο πατέρας της 19χρονης.

Το παραπεμπτικό βούλευμα για τους δύο κατηγορούμενους είναι καταπέλτης. Όπως αναφέρει ο Αλβανός και ο Ρομά είχαν εγκληματικό σχέδιο από την αρχή. Την παρέσυραν λέγοντάς της ότι θα πήγαιναν βόλτα να ακούσουν μουσική. Όταν μπήκε στο αυτοκίνητο κλείδωσαν τις πόρτες, τη χτύπησαν, της έσκισαν τα ρούχα και την ανάγκασαν σε ασελγείς πράξεις. Εκείνη τους παρακαλούσε να σταματήσουν, όμως οι δύο κατηγορούμενοι την απείλησαν ότι θα την κακοποιήσουν ξανά.