Ξεσπά η Ρούλα Πισπιρίγκου: «Θα μου πει και μένα κάποιος, τι έκανα; Σταματήστε, έχετε άδικο»

Εκτός ορίων δηλώνει η μητέρα των τριών κοριτσιών που πέθαναν στην Πάτρα, Ρούλα Πισπιρίγκου απέναντι σε όσους υπονοούν ότι βρίσκεται πίσω από τον θάνατο των παιδιών της. Δημοσιογράφος της εφημερίδας Πελοπόννησος της μίλησε στο μνημόσυνο της Ίριδας και εκείνη ξέσπασε.

«Δεν είμαι στα όριά μου. Είμαι ήδη…πολύ εκτός ορίων» είπε στον δημοσιογράφο όταν τη ρώτησε πώς αντέχει όλο αυτό που γίνεται στα Μέσα Ενημέρωσης με την υπόθεση. «Θα μου πει και μένα κάποιος, τι έκανα; Κι αν κάποιοι πιστεύουν ότι έκανα κακό στα παιδιά μου, θα μου πουν…πώς και πότε; Ποτέ μα ποτέ. Αυτή είναι η αλήθεια. Τι να μου πουν…;» είπε.

«Αν είχες μια κάμερα μπροστά σου, σε όλους αυτούς, δημοσιογράφους, αναλυτές, επιστήμονες, αλλά κυρίως στον απλό κόσμο, που σε θεωρούν ένοχη ή έμμεσα σε δείχνουν με το δάχτυλο ως παιδοκτόνο, τι θα έλεγες τι ρωτά ο δημοσιογράφος.

Εκείνη απαντά: «Θα έλεγα…σταματήστε το θέμα. Σταματήστε. Έχετε άδικο. Θα το δείτε στην πορεία ότι έχετε άδικο. Μέχρι τότε θα έχετε πάρει τη ζωή μου στα χέρια σας. Αυτό θα έλεγα. Έχω ήδη το κακό, των τριών θανάτων στο σπίτι μου. Μου έχετε κάνει κι άλλο κακό. Θα μου κάνετε κι άλλο, κι άλλο κακό και μετά…που θ΄απολογηθείτε; Λέτε, λέτε, λέτε και κανείς δεν με ζει. Κανένας δεν μ΄έχει ζήσει».

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ

Pin It on Pinterest

Share This