Ξεσπά η μητέρα της Τοπαλούδη: Είμαστε κουφάρια χωρίς την Ελένη (video)

Ξέσπασε η μητέρα της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδης. « Καθίσαμε σαν κουφάρια στο τραπέζι τα Χριστούγεννα»,  είπε στην κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» η μητέρα της κοπέλας που που έχασε τη ζωή της στη Ρόδο τόσο άδικα.

«Δεν θα μπορέσω να την καμαρώσω στην ορκωμοσία της» είπε με τρεμάμενη φωνή μεταξύ άλλων στην εκπομπή « Αλήθειες με τη Ζήνα»  η μητέρα της φοιτήτριας.

Η χαροκαμένη μάνα μίλησε και για τον αδερφό της Ελένης, ο οποίος είναι 12,5 ετών και περνά πολύ δύσκολες στιγμές μαζί τους. Επειδή ακριβώς το πένθος είναι βαρύ οι γονείς αποφάσισαν να στείλουν το παιδί στο θείο του για τα Χριστούγεννα για να μην τους βλέπει συνέχεια μέσα στα δάκρυα.

Η μητέρα έδειξε φωτογραφίες της Ελένης από τότε που ήταν μικρό παιδί και μοιράστηκε προσωπικές λεπτομέρειες από τις οικογενειακές τους στιγμές, στην προσπάθεια της να την κρατήσει ζωντανή στην μνήμη της.

Στο τέλος θέληση να στείλει  ένα μήνυμα σε όλες τις μητέρες που ετοιμάζονται να στείλουν τα παιδιά τους στο πανεπιστήμιο τονίζοντας ότι πρέπει να τα μαθαίνουν να μην είναι καλά με όλους τους ανθρώπους.

Οι τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση

H άρση του τηλεφωνικού απορρήτου της Ελένης Τοπαλούδη περιπλέκει ακόμα περισσότερο την υπόθεση δολοφονίας της, αφού σύμφωνα με τα αποτελέσματα, δεν προκύπτει κάποια επικοινωνία του θύματος με τους κατηγορούμενους.

Όπως μετέδωσε η τηλεόραση του Star, το γεγονός ότι δεν υπήρχε καμία επικοινωνία του θύματος με τους κατηγορούμενους προκαλεί μεγάλη έκπληξη, καθώς υποτίθεται ότι η άτυχη 21χρονη είχε δεσμό με τον 19χρονο Αλβανό.

 

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση στρέφουν πλέον την προσοχή τους στην επικοινωνία που είχε η Τοπαλούδη με τον 19χρονο, μέσω Messenger.

Οι αρχές περιμένουν τα αποτελέσματα της άρσης απορρήτου και στο Messenger, καθώς εκεί θα πρέπει να υπάρχουν γραπτά μηνύματα που θα ρίξουν περισσότερο φως στην υπόθεση που απασχολεί το πανελλήνιο τις τελευταίες εβδομάδες.

Πηγή : neaselida.gr