Ξεκίνησε την λειτουργία του το φαρμακείο στην Χάλκη

Ο Δήμος Χάλκης θέλει να ευχαριστήσει τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Δωδεκανήσου και την Αντιπεριφερειάρχη Υγείας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου κ. Χαρούλα Γιασιράνη για τις πολύτιμες ενέργειες τους ώστε να εγκριθεί η άδεια νέου Φαρμακείου στο νησί.

Με πρωτοβουλία και παρακολούθηση όλη της διαδικασίας για την αδειοδότηση του Αντιδημάρχου Πρόνοιας του Δήμου Χάλκης κ. Διοσμάκη Σπυρίδη η Χάλκη πλέον έχει δικό της Φαρμακείο.

Το νησί μας έχει την χαρά να καλωσορίζει το νέο του Φαρμακείο, χάρη στον Παναγιώτη γεννάτε μια όαση ελπίδας και ασφάλειας για τους κατοίκους μας.

Έναν νέο άνθρωπο ο οποίος διαπίστωσε απο πολύ μακριά ότι στο νησί της Χάλκης Δωδεκανήσου γίνεται κάτι αισιόδοξο και ελπιδοφόρο και ταύτισε τις δικές του προσωπικές και επαγγελματικές φιλοδοξίες με το όμορφο νησί μας.

 Τέτοιες πρωτοβουλίες έχουν την δύναμη να κρατούν τους κατοίκους στον τόπο τους και να παρέχουν ανεκτίμητες εθνικές υπηρεσίες που προηγουμένως φάνταζαν πολυτέλεια. 

Η ύπαρξη Φαρμακείου σε ένα ακριτικό νησί όπως η Χάλκη μεταβάλλει προς το θετικότερο τις αντιλήψεις και τις παροχές για την φροντίδα, την στοργή, την κοινωνική συνοχή και την αμοιβαιότητα απέναντι στην καθημερινή μάχη επιβίωσης των μονίμων κατοίκων του και την ποιοτικότερη διαβίωση των εύθραυστων ηλικιωμένων και των άμεσων λύσεων στις ανάγκες των σωμάτων τους.

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ

Pin It on Pinterest

Share This