Ξεκίνησαν οι προεγγραφές φιλάθλων για το Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας στο βόλεϊ ανδρών

Από τη Δευτέρα 16 Απριλίου 2018 θα ξεκινήσουν οι προεγγραφές των φιλάθλων που θα θελήσουν να προμηθευτούν προσκλήσεις (δεν θα υπάρχουν εισιτήρια) και να παρακολουθήσουν τους αγώνες του Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας στο βόλεϊ ανδρών, που θα φιλοξενηθεί στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο της Καλλιθέας την Παρασκευή και το Σάββατο 20 και 21 Απριλίου, αντίστοιχα.

Σύμφωνα με την Οργανωτική Επιτροπή, ο φίλαθλος για να προμηθευτεί την πρόσκληση, θα πρέπει να κάνει την προεγγραφή του σε συγκεκριμένους χώρους από τη Δευτέρα 16 Απριλίου 2018 μέχρι και την Τετάρτη 18 Απριλίου 2018 (εάν κι εφόσον υπάρχουν ακόμη διαθέσιμες προσκλήσεις).

Συγκεκριμένα, θα πρέπει να προεγγραφεί σε ένα από τα παρακάτω σημεία:

-Παλιά Γραφεία ΔΟΝΑ, σήμερα Γραφεία Πολεοδομίας, στην οδό Διαγοριδών 1, Ρόδος

-Βιβλιοθήκη Κρεμαστής και

-Δημοτικό Κλειστό Καλλιθέας

Για να μπορέσει να κάνει την προεγγραφή, θα πρέπει:

-Να έχει φυσική παρουσία ο ενδιαφερόμενος

-Να έχει μαζί του την Αστυνομική του Ταυτότητα

Όσον αφορά τους μαθητές, η προεγγραφή τους θα γίνει από τους γονείς τους, με την προϋπόθεση, να έχουν μαζί τους ταυτότητα ή βεβαίωση του ΑΜΚΑ ή διαβατήριο του μαθητή.

Οι ώρες που θα λειτουργήσουν οι χώροι προεγγραφών, θα είναι από τις 9π.μ. έως τη 1μ.μ.

-2-

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για την παραλαβή των προσκλήσεων έχει ορισθεί η ημέρα Παρασκευή 20 Απριλίου 2018. Ο φίλαθλος που θα έχει κάνει την προεγγραφή του, θα παραλάβει την πρόσκληση από το ίδιο σημείο προεγγραφής τις ώρες 9π.μ. με 1μ.μ..

Η μόνη διαφορά θα είναι για αυτούς που θα έχουν κάνει την προεγγραφή στο Δημοτικό Κλειστό της Καλλιθέας. Θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους από το Κοινοτικό Κατάστημα Καλυθιών.

Τις ημέρες των αγώνων, στην είσοδο των φιλάθλων θα γίνει έλεγχος ταυτοπροσωπίας, αφού η πρόσκληση θα είναι ονομαστική. Έτσι, ο φίλαθλος θα πρέπει να έχει μαζί του την Αστυνομική του Ταυτότητα και οι μαθητές ταυτότητα ή βεβαίωση του ΑΜΚΑ ή διαβατήριο.

Όλα τα παραπάνω γίνονται για την ομαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης και σε άμεση συνεργασία με την ΕΟΠΕ και την Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Το πρόγραμμα των αγώνων που συνδιοργανώνουν, η ΕΟΠΕ και ο Δήμος Ρόδου-ΔΟΠΑΡ, με την στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, είναι το εξής:

-Παρασκευή 20 Απριλίου

17.00: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

20.00: Ηρακλής Πετ. 2015 – Παναθηναϊκός

-Σάββατο 21 Απριλίου

16.30: Pre game εκπομπή

17.00: Τελικός

-Όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν απευθείας από την ΕΡΤ2.

ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΩΝ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

Οι συνδιοργανωτές δημοσιοποίησαν το σήμα του Final 4, που περιλαμβάνει και το «ελάφι της Ρόδου», σήμα κατατεθέν του νησιού.