Ξεκινάει το τουρνουά Diakogeorgiou Junior Cup

Η αντίστροφη μέτρηση για το Diakogeorgiou Junior Cup έχει ξεκινήσει, αφού από 6 έως 8 Μαϊου πρόκειται να διεξαχθεί το τουρνουά του Ρ.Ο.Α. σε συνεργασία με την εταιρεία κατασκευής και πώλησης ακινήτων «Κάλλιστος και Βασίλης Διακογεωργίου» και αφορά αγόρια και κορίτσια ηλικίας 5 έως 16 ετών.

Την Κυριακή 8 Μαΐου, την ημέρα των τελικών, θα γίνει κλήρωση μεταξύ όλων των συμμετεχόντων αθλητών που θα πάρουν μέρος στο τουρνουά με έπαθλα δύο ξεχωριστά πακέτα Tennis Trip Activities.

Το μεγάλο δώρο περιλαμβάνει διαμονή- ημιδιατροφή για δύο βραδιά στο Novotel Hotel και τα εισιτήρια των αγώνων για τους προημιτελικούς, ημιτελικούς και τελικούς (τον Οκτώβριο) στο ATP 250 SOFIA OPEN, που θα διεξαχθεί στην πρωτεύουσα της Βουλγαρίας, Σόφια.

Το Diakogeorgiou Junior Cup είναι το πρώτο τουρνουά της γνωστής εταιρείας με σκοπό την ανάδειξη των μικρών ταλέντων του ομίλου και την επιβράβευση της προσπάθειας τους μέσω μοναδικών δώρων και επάθλων. Πρόκειται για την απαρχή μίας κίνησης που συμβάλλει στην περαιτέρω ανάπτυξη του τένις στη Ρόδο, με τον Κάλλιστο και τον Βασίλη Διακογεωργίου να είναι δίπλα στην προσπάθεια μας, που δίνει πνοή στον αθλητισμό και συμβάλλει ώστε να δημιουργηθούν ισχυρά κίνητρα για την ενασχόληση ενός παιδιού με τον αθλητισμό.

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ

Pin It on Pinterest

Share This