ΧΑΤΖΗΣ : ” Έχουμε πρόγραμμα και σχέδιο για την Υγεία και την Κοινωνική Πολιτική. Περιοδεία σε Έμπωνα,Διμυλιά, Κρητηνία, Σιάννα,Μονόλιθο”

Ο Χατζής Χατζηευθυμίου συνεχίζει τις επαφές του και τις συναντήσεις του με τους πολίτες στις δημοτικές ενότητες, στις κοινότητες και στα χωριά της Ρόδου.
Με υποψηφίους της παράταξης ΡΟΔΙ, επισκέφθηκε χθες τη Διμυλιά, τα Σιάννα, το Μονόλιθο, την Κρητηνία, και τον Έμπωνα.
Ανέλυσε στους πολίτες της περιοχής το σχέδιο του για το νέο μοντέλο διοίκησης και λειτουργίας του Δήμου, που προβλέπει εκχώρηση συγκεκριμένων αρμοδιοτήτων αλλά και πόρων στα συμβούλια των δημοτικών ενοτήτων, των κοινοτήτων και στα τοπικά συμβούλια των χωριών της Ρόδου.
Παράλληλα απηύθυνε ανοιχτό κάλεσμα στους πολίτες να συμμετάσχουν στην παρουσίαση του προγράμματος για την Υγεία και την Κοινωνική Πολιτική που θα γίνει αύριο στις 5.30, ταυτόχρονα σε δύο περιοχές που δοκιμάζονται από τις ελλείψεις στον τομέα της δημόσιας υγείας.
Στο Γεννάδι και στον Έμπωνα.
Στο Γεννάδι στις 5.30 το απόγευμα, στην αίθουσα του δημοτικού διαμερίσματος,νέοι άνθρωποι και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, θα παρουσιάσουν το πρόγραμμα της παράταξης ΡΟΔΗ. Την παρουσίαση θα κάνουν ο κ.Γιώργος Αττιτής φαρμακοποιός, η κ.Αφροδίτη Μαγκλάρα καθηγήτρια Νοσηλευτικής, ο κ.Δημήτρης Παρίσης οδοντίατρος και η κ.Μαρία Πιζημόλα γιατρός.
Στον Έμπωνα. την ίδια ώρα στις 5.30 το απόγευμα της Δευτέρας, θα παρουσιάσουν το πρόγραμμα ο κ. Κώστας Γλεντής φαρμακοποιός, η κ.Καλλιόπη-Λήδα Μητρογιάννη γιατρός και ο κ.Εμμανουήλ Σωτηράκης, γιατρός-ακτινολόγος.
Σε δήλωση του ο Χατζής Χατζηευθυμίου τονίζει:
” To ΡΟΔΙ έχει ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την Υγεία και την Κοινωνική Πολιτική.
Είμαι υπερήφανος για αυτά τα παιδιά, τους νέους υποψηφίους μας , τους καταξιωμένους επιστήμονες που διαμόρφωσαν αυτό το πρόγραμμα. Περιέχει ρεαλιστικές προτάσεις, δημιουργεί ένα Νέο Δίκτυο Κοινωνικών Δομών στο Δήμο της Ρόδου.
Δίνει ουσιαστική στήριξη στον δημότη που έχει ανάγκη, χρειάζεται αυτή τη στήριξη.
Ο Δήμος θα προσφέρει συγκεκριμένες, νέες και πρωτοποριακές υπηρεσίες στους δημότες.
Κάνουμε την παρουσίαση του προγράμματος από τον Έμπωνα και το Γεννάδι, εκεί που είναι το πρόβλημα.
Συζητάμε με τους πολίτες, θέλουμε να ακούσουμε και τις δικές τους ιδέες και προτάσεις.”Ενσωματωμένη εικόνα 1Ενσωματωμένη εικόνα 3Ενσωματωμένη εικόνα 2

Pin It on Pinterest