Με το Σωματείο των Οικοδόμων Ρόδου συναντήθηκε ο Γιώργος Χατζημάρκος

Με τη Διοίκηση του Σωματείου Οικοδόμων Ρόδου, συναντήθηκε χτες το απόγευμα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου και επικεφαλής της ανεξάρτητης περιφερειακής κίνησης “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο”, κ. Γιώργος Χατζημάρκος.

Ο κ. Χατζημάρκος, συνοδευόμενος και από τον υποψήφιο Περιφερειακό σύμβουλο κ. Κάλλιστο Διακογεωργίου, συνομίλησε με τον Πρόεδρο του Σωματείου κ. Νίκο Τριπολίτη, τον Αντιπρόεδρο κ. Ιωάννη Καρύπη, τον Γενικό Γραμματέα κ. Ιωάννη Τριανταφύλλου και το μέλος κ. Περικλή Καψάλη για τα προβλήματα του κλάδου και κυρίως την ύφεση που έχει βυθίσει στην ανεργία ολόκληρο τον κλάδο των οικοδόμων.

Τα μέλη της διοίκησης του Σωματείου Οικοδόμων, ευχαρίστησαν τον κ. Χατζημάρκο για όλη την μέχρι σήμερα συνεργασία και συμπαράσταση από πλευράς του στα θέματα του κλάδου και με το πέρας της συνάντησης ο κ. Χατζημάρκος τόνισε τα εξής :

“Οι πολιτικές που θα δώσουν ξανά ώθηση στον κλάδο της οικοδομής, που είναι και ατμομηχανή για την οικονομία συνολικά, είναι στην πρώτη προτεραιότητα. Ο κλάδος των οικοδόμων, όπως θεσμικά εκπροσωπείται από το Σωματείο τους, θα παραμείνει σταθερός συνομιλητής και συνδιαμορφωτής των πολιτικών αυτών”.

Pin It on Pinterest