Συνάντηση Γιώργου Χατζημάρκου με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Γιόχαν Χαν

Συνάντηση με τον Επίτροπο Γιόχαν Χαν πραγματοποίησε σήμερα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος. Η συνάντηση αφορούσε στο πλαίσιο των πολιτικών και των δράσεων που η παράταξη Μπροστά Το Νότιο Αιγαίο θα εφαρμόσει  από την 1η Σεπτεμβρίου, οπότε και ξεκινά η επόμενη προγραμματική περίοδος.

“Στη νέα προγραμματική περίοδο 2014-2020 θα στοχεύσουμε στην υλοποίηση δράσεων και έργων που σκοπό θα έχουν την ισόρροπη ανάπτυξη όλων των νησιών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Το σύνολο των ενεργειών θα είναι ανθρωποκεντρικές και θα ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των πολιτών. Βασική μας αρχή είναι να ευημερούν οι άνθρωποι και όχι οι αριθμοί, να υλοποιηθούν έργα ζωής και πνοής, δράσεις ποιότητας που θα καλύψουν τις χαμένες ευκαιρίες των τελευταίων ετών και θα ικανοποιήσουν τις αναπτυξιακές ανάγκες και τις ελλείψεις που παρουσιάζουν τα νησιά μας σήμερα” δήλωσε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος.

Ο Επίτροπος Χαν, υποσχέθηκε την αμέριστη συμπαράσταση και συνεργασία για την υλοποίηση του σχεδίου δράσης που του αναπτύχθηκε κατά τη διάρκεια της συνάντησης.

Τον κ. Χατζημάρκο πλαισίωνε ο υποψήφιος Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Χαράλαμπος Κόκκινος και η υποψήφια Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου.

Pin It on Pinterest