Περιοδεία του Φώτη Χατζηδιάκου σε χωριά της Ρόδου

Την μνήμη των ηρωικών κατοίκων του Μονολίθου για την αντιστασιακή τους δράση τίμησε ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος, συνοδευόμενος από υποψήφιους συμβούλους της παράταξης «Ρόδος, Δύναμη Πολιτών».

Ο κ. Χατζηδιάκος συμμετείχε στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στη δημοτική κοινότητα την Κυριακή 27 Απριλίου στη μνήμη των αντιστασιακών κατασκόπων του θρυλικού «Λημεριού» αλλά και στο πλαίσιο εορτασμού του πολιούχου της περιοχής Αποστόλου Θωμά και παρακολούθησε τις ομιλίες για την αντιστασιακή δράση των ηρώων του Μονόλιθου και στη συνέχεια είχε επαφές με κατοίκους του χωριού οι οποίοι του εξέφρασαν την απόλυτη στήριξή τους.

Στη συνέχεια ο επικεφαλής της παράταξης «Ρόδος, Δύναμη Πολιτών» συνοδευόμενος από υποψήφιους συμβούλους του περιόδευσε στον Αγιο Ισίδωρο, τον Εμπωνα και τα Καλαβάρδα.

Ακολούθησε αναλυτική συζήτηση για τα προβλήματα της ευρύτερης περιοχής όπως είναι η κακή κατάσταση των αγροτικών δρόμων, οι ζημιές στις καλλιέργειες, ενώ οι κάτοικοι έθεσαν επιτακτικά και την αδήριτη ανάγκη για αποκέντρωση πόρων και αρμοδιοτήτων στις τοπικές κοινότητες, η οποία αποτελεί κορυφαία προγραμματική δέσμευση της παράταξης «ΡΟΔΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ».

Το βράδυ επιστρέφοντας στην πόλη της Ρόδου, πλαισιωμένος από δεκάδες υποψηφίους, φίλους και συνεργάτες κατέθεσε ενώπιον του Πρωτοδικείου Ρόδου το ψηφοδέλτιο της παράταξης για τις δημοτικές εκλογές της 18ης Μαΐου.

Ο υποψήφιος δήμαρχος, δήλωσε ότι το ψηφοδέλτιο νίκης της παράταξης, το οποίο έχει και το μεγαλύτερο αριθμό υποψηφίων συμβούλων, συγκροτείται από άξια, ικανά και έμπειρα αυτοδιοικητικά στελέχη, καθώς και από νέα πρόσωπα, τα οποία έχουν όρεξη για δουλειά και προσφορά και εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι οι πολίτες της Ρόδου θα το τιμήσουν με την ψήφο τους.

Pin It on Pinterest