Περιοδεία του Φώτη Χατζηδιάκου σε χωριά της Νότιας Ρόδου και στην Λίνδο

Το πρωί της Κυριακής ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου και επικεφαλής της παράταξης «ΡΟΔΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ» Φώτης Χατζηδιάκος επισκέφθηκε τα χωριά της Νότιας Ρόδου συνοδευόμενος από τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της περιοχής, κ.κ. Παλαιολόγου Μιχαήλ, Μαμμωνά Σεβαστή και Τρέχα Κωνσταντίνο, τους υποψήφιους τοπικούς συμβούλους του Γενναδίου, κ.κ. Boomsma Mark, Βενετσάνου Ευγενία, Μανωλάκη Γεώργιο, Χατζηκώστα Γεώργιο, τους υποψήφιους τοπικούς συμβούλους της Απολλακιάς, κ.κ. Διαμαντή Ευστάθιο, Σουλούνη Φωτεινή, Τσαβαρή Νεκταρία, τους υποψήφιους τοπικούς συμβούλους της Αρνίθας, κ.κ. Κώστα Θωμά, Πίττα Αναστασία, Σαββίδη Γεώργιο, Μανουσάκη Παναγιώτη, τους υποψήφιους τοπικούς συμβούλους του Ασκληπειού, κ.κ. Καλόγλου Νεκτάριο, Παπαβασιλείου Μαρία, Πεταλά Καλλιόπη-Αικατερίνη, Προκοπιάδη Στέφανο,Στεργάκη Κυρανία, Τσαγκάρη Πάχο, τους υποψήφιους τοπικούς συμβούλους του Βατίου, κ.κ. Καλαποδάκη Βασίλειο, Καμπούρη Βασιλεία, Λαχανιάτη Φίλιππο, τους υποψήφιους τοπικούς συμβούλους της Ιστρίου, κ.κ. Βουκκή Βασίλειο, Γαριδάκη Μιχαήλ, Νικάνδρου Σταματία, Πόκκια Μερκούριο, τους υποψήφιους τοπικούς συμβούλους της Κατταβιάς, κ.κ. Ζαννετίδη Φιλήμωνα, Ζωγραφάκη Κωνσταντίνο, Νουρεντίν Φιλίς, Φάντη Σταμάτιο, τους υποψήφιους τοπικούς συμβούλους της Λαχανιάς, κ.κ. Μιχαήλ Βασίλειο, Παπασταμάτη Εμμανουήλ, τους υποψήφιους τοπικούς συμβούλους της Μεσαναγρού, κ.κ. Μιχαήλ Αναστάσιο, Μιχαήλ Σταύρο, Λάμπρου Χαράλαμπο, Ξίπα Ελευθερία, και τους υποψήφιους τοπικούς συμβούλους της Προφίλιας, κ.κ. Αυγουστή Θωμά, Παπασάββα Σάββα, Φορόζη-Παπασάββα Σεβαστή, και Χατζησάββα-Νικολαϊδη Σταμάτιο.

Στις συναντήσεις που είχε με τους κατοίκους των περιοχών, οι οποίοι εκφράστηκαν με ιδιαίτερα θερμά λόγια για το συνδυασμό της παράταξης, ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου απάντησε στις ερωτήσεις τους για τις θέσεις της παράταξης του αναφορικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα τελευταία χρόνια οι περιοχές τους, τονίζοντας πως πρωταρχικός στόχος της παράταξης του είναι οι κάτοικοι και των πιο απομακρυσμένων χωριών να μην νιώθουν εγκαταλελειμμένοι.

Ακολούθως, ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου επισκέφθηκε τη Λίνδο συνοδευόμενος από τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της Λίνδου, κ.κ. Καστανίδη Θεοδόσιο, Κούρτη Ιωάννη, Περδίκη Ιωάννη, Πιννίκα Εμμανουήλ, και τους υποψήφιους τοπικούς συμβούλους, κ.κ. Διακογεωργίου Βαλάσιο, Ελευθερίου Γεώργιο, Κομνηνόγλου-Σαββαϊδη Ζωή, Νικολέττο Νικόλαο, και Παπαδημητρίου-Χουίρη Βανέσα. Ο κ. Χατζηδιάκος συνομίλησε με τους κατοίκους και τους καταστηματάρχες του χωριού, ενώ παράλληλα συναντήθηκε με τον Πρόεδρο, τον Αντιπρόεδρο και τον Γραμματέα του Συλλόγου Καταστηματαρχών για τα θέματα που τους απασχολούν, με ιδιαίτερη έμφαση να δίνεται στη λειτουργία των αίθριων χώρων (ταρατσών) κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου.

Ο υποψήφιος δήμαρχος τόνισε ότι η χρήση των συγκεκριμένων χώρων αποτελεί ένα από τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Λίνδου, και ως εκ τούτου θα πρέπει να αξιοποιηθεί, με την απαραίτητη όμως προϋπόθεση να υπάρχουν οι σχετικές βεβαιώσεις στατικής επάρκειας, καθώς και των πυροσβεστικών μέσων στα καταστήματα.

Pin It on Pinterest