Περιοδεία του υποψήφιου δημάρχου Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκου σε Καλυθιές και Φαληράκι

Τις Καλυθιές επισκέφθηκε την Τρίτη ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος, συνοδευόμενος από τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους Καλλιθέας, κ.κ. Αϊβάζη Στέργο-Νεκτάριο, Κυριαζή Στέφανο, Κωνσταντίνου Αθηνοδώρο, Ορφανό Γεώργιο, Σαρικά Γεώργιο, Σταυρή Μιχαήλ, Συμιακού Τσαμπίκα και τους υποψήφιους συμβούλους της τοπικής κοινότητας Καλυθιών, κ.κ. Βαγιανού Σταματία, Ιωαννίδη Λάζαρο, Καφετζή Μιχαήλ, Κώστα Κωνσταντίνο, Κώστα Σάββα, Χασίλα Κυριακή, Κιώτη Κότη Ζωή.

Ο υποψήφιος δήμαρχος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κατοίκους και τους καταστηματάρχες της περιοχής, οι οποίοι του ευχήθηκαν καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο που έχει αναλάβει, με τον κ. Χατζηδιάκο να τονίζει τη βασική θέση της παράταξης του για ισχυρά τοπικά συμβούλια, τα οποία θα είναι σε θέση να αντιμετωπίζουν άμεσα και αποτελεσματικότερα τα προβλήματα των τοπικών κοινοτήτων.

Στη συνέχεια ο υποψήφιος δήμαρχος και τα μέλη της παράταξης του επισκέφθηκαν την τουριστική ζώνη του Φαληρακίου, όπου συνομίλησαν με τους καταστηματάρχες για την φετινή τουριστική σεζόν, καθώς και για την περαιτέρω ανάπτυξη της περιοχής.

Pin It on Pinterest