Ο Φώτης Χατζηδιάκος καταδικάζει αντιδεοντολογικές επιθέσεις του τοπικού τύπου σε ανθυποψηφίους του

“Με αφορμή διάφορα δημοσιεύματα συγκεκριμένης μερίδας του έντυπου αλλά και ηλεκτρονικού τοπικού τύπου, τα οποία καταφέρονται κατά υποψηφίων με ανοίκειο τρόπο υπερβαίνοντας τους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας,   οφείλω να τονίσω για μια ακόμα φορά την κρυστάλλινη θέση της παράταξής μας και τη δική μου προσωπικά, ότι μας βρίσκουν αντίθετους.

  Επισήμανα από την πρώτη στιγμή της αναγγελίας της υποψηφιότητάς μου αλλά και στην παρουσίαση των αρχών της παράταξής μας, την αναγκαιότητα διατήρησης του πολιτικού πολιτισμού σε υψηλά επίπεδα σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, όπως ταιριάζει στους πολίτες της Ρόδου.

Είναι επιβεβλημένο να  επικρατήσει, το «μέτρον», η  σύνεση και η  λογική από όλες τις πλευρές, σεβόμενοι τους συνδημότες μας και τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε.

 Καταδικάζω άδικες και απαράδεκτες επιθέσεις προς τους ανθυποψηφίους μου απ΄όπου κι αν προέρχονται, και δεσμεύομαι να τηρήσω στο έπακρο την υπόσχεσή μου για υψηλό πολιτικό ήθος όχι μόνο μέχρι την ημέρα των εκλογών, αλλά καθ’όλη τη διάρκεια της δημοτικής μας θητείας.”

Pin It on Pinterest