Δημόσιες υπηρεσίες και φορείς επισκέφθηκε σήμερα ο Φώτης Χατζηδιάκος

Με τις επισκέψεις του στη διεύθυνση προσχολικής αγωγής, τη δομή του συσσιτίου, τη ΔΕΥΑΡ, το Εργατικό Κέντρο, το ΚΤΕΟ, τη ΡΟΔΑ και τις Τεχνικές Υπηρεσίες συνέχισε τον κύκλο των περιοδειών και των επισκέψεών του ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου και επικεφαλής της παράταξης «Ρόδος, Δύναμη Πολιτών» Φώτης Χατζηδιάκος συνοδευόμενος από μεγάλο αριθμό συνεργατών του.

 Κατά την επίσκεψή του στη διεύθυνση προσχολικής αγωγής και τη δομή του συσσιτίου ο κ. Χατζηδιάκος επισήμανε την ανάγκη ενίσχυσης και περαιτέρω διεύρυνσης των κοινωνικών δομών προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες ακόμα περισσότερων συμπολιτών μας οι οποίοι δοκιμάζονται από την κρίση και θα πρέπει η Τοπική Αυτοδιοίκηση να απλώσει ομπρέλα προστασίας που αποτελεί και τη βασική προτεραιότητα του κ. Χατζηδιάκου.

 Ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου επισκεπτόμενος τη ΡΟΔΑ όπου είχε επαφές με τα μέλη της διοίκησης και τους εργαζόμενους επανέλαβε τη δέσμευσή του για μια μια ισχυρή, βιώσιμη και χρήσιμη στο κοινωνικό σύνολο ΡΟΔΑ  μέσα από την εφαρμογή συγκεκριμένου σχεδίου για τον εξορθολογισμό της επιχείρησης και την περαιτέρω ανάπτυξή της στο μέλλον.

Στη συνάντηση που είχε με το Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου και εκπροσώπους σωματείων εργαζομένων της καθαριότητας, της ΔΕΗ και των ξενοδοχοϋπαλλήλων ο κ. Φώτης Χατζηδιάκος αναφέρθηκε στο σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει το ΕΚΡ ως προς την προάσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων σε μια περίοδο που η κοινωνία δοκιμάζεται σκληρά. Ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου, διαβεβαίωσε τον πρόεδρο του ΕΚΡ, τα μέλη του Δ.Σ. και τους εκπροσώπους εργαζομένων των τριών σωματείων πως ως δημοτική αρχή θα είναι αρωγός στις πρωτοβουλίες και τις παρεμβάσεις του για την προστασία των εργαζομένων, υπογραμμίζοντας πως η συνεργασία των δύο πλευρών είναι απαραίτητη για την από κοινού αντιμετώπιση των προβλημάτων.

Για τη λειτουργία του δημόσιου ΚΤΕΟ, την οποία έχει υπό την επίβλεψή του και ως χωρικός αντιπεριφέρειάρχης τόνισε πως η ορθή λειτουργία του, που επετεύχθη έπειτα από παρεμβάσεις της περιφέρειας, μπορεί να συμβάλει στην μείωση των τροχαίων ατυχημάτων. Εξάλλου ο κ. Χατζηδιάκος έχει κάνει σειρά παρεμβάσεων ως αντιπεριφερειάρχης όχι μόνο για τη λειτουργία του δημόσιου ΚΤΕΟ σύμφωνα όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές, αλλά και για τις κινητές μονάδες που είναι απαραίτητες για την εξυπηρέτηση των ιδιοκτητών οχημάτων στα μικρότερα νησιά.

 Παράλληλα επισκέφθηκε τη ΔΕΥΑΡ όπου είχε συνάντηση με τον γενικό διευθυντή Μανώλη Διακομανώλη και τους εργαζόμενους. Κύριο θέμα συζήτησης ήταν η λειτουργία της δημοτικής επιχείρησης υπέρ των δημοτών, με την παράλληλη αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι.

 Στην επίσκεψή του στις Τεχνικές Υπηρεσίες, συνοδευόταν από τον δήμαρχο Ρόδου Σταθη Κουσουρνά και υποψηφίους συμβούλους της παράταξης «Ρόδος, Δύναμη Πολιτών». Ενημερώθηκε για όλα τα τρέχοντα ζητήματα και επισήμανε την ανάγκη να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία των υπηρεσιών γεγονός που αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών.

Pin It on Pinterest