Ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος συμμετείχε στο ανοιχτό φόρουμ για το πλατόνι

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος συμμετείχε στις εργασίες του ανοιχτού φόρουμ, που οργάνωσε ο σύλλογος Εθελοντών Ρόδου με τη στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και των Πηγών Καλλιθέας ΔΕΡΜΑΕ, αναφορικά με το Πλατόνι της Ρόδου.

Ο κ. Χατζηδιάκος αφού ευχαρίστησε τους διοργανωτές της εκδήλωσης τόνισε πως το πλατόνι πρέπει να διαφυλαχθεί ουσιαστικά, αναφερόμενος στην προστασία του ζωικού πληθυσμού και να αναδειχθεί συστηματικά ως το σύμβολο του νησιού μας και κάλεσε όλους τους φορείς του νησιού να συνεργαστούν για την επίτευξη των εν λόγω στόχων.

Στη συνέχεια ο υποψήφιος δήμαρχος συμμετείχε στην εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου του Γενικού Γραμματέα Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Υπουργείου Δικαιοσύνης και Αντιπροέδρου της Βουλής των Ελλήνων κ. Γεώργιου Σούρλα με τίτλο «Για ένα νέο πολιτικό σύστημα», που οργάνωσε η Ομοσπονδία Δωδεκανησιακών Παροικιακών Σωματείων Ρόδου και η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Δωδεκανήσου.

Να θυμίσουμε πως στα πλαίσια της εκδήλωσης που είχε πραγματοποιηθεί στην Ρόδο, στις 18 Ιανουαρίου με θέμα τη Διαφάνεια στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, ο κ. Φώτης Χατζηδιάκος, κατόπιν αιτήματος του κ. Γεώργιου Σούρλα, απέστειλε την 8σέλιδη εισήγηση του, στην οποία καταγράφονται τα προβλήματα, καθώς και οι προτάσεις για την πάταξη της διαφθοράς στην Αυτοδιοίκηση.

Pin It on Pinterest