Χάλκινο μετάλλιο για τον αθλητή τοξοβολίας του “ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ” Γιάννη Εξαδάκτυλo στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα!

Εξαιρετική επιτυχία του αθλητή της Τοξοβολίας του Α.Σ. ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ, Γιάννη Εξαδάκτυλου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού χώρου, 18μ, Β’ κατηγορίας 2014, 3η θέση και χάλκινο μετάλλιο.
Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 15 του μήνα στο ΟΑΚΑ, με διοργανωτή την Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας. Με επίδοση 510 βαθμούς κατέκτησε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο. Παράλληλα ανέβηκε στην Α’ κατηγορία όπου και θα αγωνίζεται το επόμενο διάστημα. Η επιτυχία αυτή συμβάλει στην διάδοση και στην προώθηση του αθλήματος και καταδεικνύει την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στο νησί μας τα τελευταία χρόνια, με τις εκμαθήσεις και τις τακτικές προπονήσεις αλλά και τους συχνούς αγώνες αξιοποιώντας τον εξοπλισμό των Island Games.
Ο σύλλογος συγχαίρει τον αθλητή για την εξαιρετική του επιτυχία και τον ευχαριστεί για την χαρά που έδωσε σε όλα τα μέλη και τους αθλητές του και του εύχεται καλή επιτυχία στους επικείμενους αγώνες στην Α’ κατηγορία και στους αγώνες Island Games 2015.
Ο σύλλογος προγραμματίζει, παρά τις οικονομικές δυσκολίες, να δώσει την δυνατότητα συμμετοχής στους νεότερους αθλητές των μικρότερων κατηγοριών. Πρόσθετο πρόβλημα για την συμμετοχή των τοξοβόλων σε αγώνες στο κέντρο είναι η θέσπιση των υψηλών τελών εκ μέρους των αεροπορικών εταιριών, για την μεταφορά του εξοπλισμού της τοξοβολίας, που ανέρχεται στα 110€ πράγμα που καθιστά αδύνατη την συμμετοχή ειδικότερα των μικρών αθλητών. Η συμμετοχή του αθλητή πραγματοποιήθηκε με την στήριξη των εκπαιδευτηρίων πληροφορικής FUTUREKIDS και του ξενοδοχείου ΕΛΑΦΟΣ στον Προφήτη Ηλία Σαλάκου
Πληροφορίες: 2241024928, 6936618366, archery@islandgames.gr , rodiga@otenet.gr

Pin It on Pinterest