Εντυπωσιακή παρουσία του νησιού της Ρόδου στη διεθνή τουριστική έκθεση του Λονδίνου World Travel Market

Συνεχίζεται η εντυπωσιακή παρουσία του νησιού της Ρόδου, του Δήμου Ρόδου και του ΠΡΟΤΟΥΡ, στη διεθνή τουριστική έκθεση του Λονδίνου World Travel Market, όπως αυτή αποτυπώνεται μέσα από τις σελίδες ελληνικών και ξένων ΜΜΕ , συμβατές και ηλεκτρονικές, καθώς και μέσω των συνεντεύξεων που ζητούν οι δημοσιογράφοι από το δήμαρχο Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκο. Ενδεικτικά παραθέτουμε αποσπάσματα από την παρουσίαση του νησιού μας στο site του περιοδικού ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, που περιλαμβάνει και video με δηλώσεις του δημάρχου.
Παραθέτουμε επίσης και τα link που ενδεχομένως θα σας φανούν χρήσιμα.

Τρίτη, 4 Νοεμβρίου 2014

Εντυπωσιακή η Ρόδος στην WTM

Ο Οργανισμός Προώθησης Ροδιακού Τουρισμού, στο πλαίσιο της φετινής του πορείας για την προβολή της Ρόδου στον ευρωπαϊκό τουριστικό χάρτη, συμμετέχει στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση World Travel Market 2014 στο Λονδίνο από 03 έως 06 Νοεμβρίου 2014, ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα ετησίως, αφού πρόκειται για μια από τις πιο σημαντικές επαγγελματικές τουριστικές εκθέσεις.

Η παρουσία της Ρόδου κέρδισε τις εντυπώσεις, με ένα ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής, οργανωμένο και δημιουργικό περίπτερο τουριστικής πληροφόρησης, με επαγγελματικούς χώρους για τη διευκόλυνση των συναντήσεων των τοπικών επιχειρηματιών με τα αγγλικά τουριστικά γραφεία, εφοδιασμένο με σύγχρονα τεχνολογικά μέσα, ενώ παράλληλα, υπήρχε και ανάλογη αντιπροσωπεία του νησιού της Ρόδου.
Πιο συγκεκριμένα, επικεφαλής της αποστολής της Ρόδου είναι ο Δήμαρχος Ρόδου και Πρόεδρος του Π.ΡΟ.ΤΟΥΡ, κος Φώτης Χατζηδιάκος, συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Τουρισμού, κα. Μαρίζα Χατζηλαζάρου, από τον Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου, κο Αντώνη Β. Καμπουράκη, και τον Γενικό Διευθυντή του Π.ΡΟ.ΤΟΥΡ, κο Χαράλαμπο Παλογιαννίδη.

 

WTM: Φώτης Χατζηδιάκος: Μπορούμε την επιμήκυνση

Στη δυναμική παρουσία της Ρόδου στην WTM, συμμετέχει και ο νέος δήμαρχος του νησιού Φώτης Χατζηδιάκος.
Ο κ. Χατζηδιάκος μίλησε στο Money-tourism.blogspot.com για τα δεδομένα, όπως διαμορφώνονται για το ροδιακό τουρισμό το 2015, καθώς και για την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου στο σμαραγδένιο νησί.
Μάλιστα έδωσε για πρώτη φορά λεπτομέρειες για τη συμφωνία με την Αυστρία για τις διακοπές των συνταξιούχων της φίλης χώρας στη Ρόδο, μια συμφωνία που θα επισφραγιστεί με επισημότητα την επόμενη εβδομάδα.
O δήμαρχος Ροδίων υπογράμμισε ακόμη την ανάγκη συνδέσμευσης και συνεργασίας όλων των εμπλεκομένων μερών στον Τουρισμό, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, που θα συμβάλλει σημαντικά στην ανάπτυξη του νησιού.
Mayor-London-5 Mayor-London-4 Mayor-London-3 Mayor-London-2 (2)πα

Pin It on Pinterest