Βροχή έπεφταν χθες τα σκάγια και οι πυροβολισμοί στο καταυλισμό των τσιγγάνων

Σύμφωνα με τον επιχειρηματία Σταμάτη Μαργέλλο χθες το βράδυ οι κάτοικοι στο Κορακόνερο τρομοκρατήθηκαν απο καταιγισμό πυροβολισμών που έπεφταν απο τον καταυλισμό των τσιγγάνων στην περιοχή, με αποτέλεσμα τα σκάγια να φτάνουν στα σπίτια και τις αυλές των κατοίκων.

Με αιχμές στην ηγεσία της τοπικής ΕΛ.ΑΣ ο Σταμάτης Μαργέλλος γράφει:

Καλό παιδί Μιχάλη, όταν αναλαμβάνεις θέσεις βαρύτητας και ισχύος όπως η δική σου, πρέπει να στέκεσαι και αντάξιος των περιστάσεων.
Χθες Δευτέρα 5 Απριλίου, από τις 22:00 παρά μέχρι τις 23:00 περίπου, οι πυροβολισμοί στην περιοχή του Καρακόνερου ήταν συνεχόμενοι. Τα σκάγια έφταναν μέχρι τα μπαλκόνια των σπιτιών μας. Αναγκαστήκαμε να κλειδωθούμε μέσα μαζί με τα δυο μικρά μου παιδιά και τη γυναίκα μου.
Τα τηλέφωνα μεταξύ των γειτόνων πήραν φωτιά και το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο: κλειδωθείτε μέσα ώστε να αποφύγουμε τα χειρότερα. Δεν έχει ξαναγίνει κάτι ανάλογο στον τόπο μας.
Ερωτώ: Υπάρχει εισαγγελέας; Υπάρχει αστυνομικός διευθυντής; Τηρούνται οι νόμοι; Αν χθες γινόταν ένα ατύχημα που θα ήσασταν εσείς οι δύο σήμερα;
Αγαπητέ Μιχάλη, θυμάμαι ότι πριν τη συναυλία του Αντώνη Ρέμου παράνομα στείλατε 40-50 ΜΑΤ, σαν να πηγαίνατε σε μάχη ή να κυνηγούσατε τον Πάμπλο Εσκομπάρ. Προσήχθησαν 50 άνθρωποι από το προσωπικό, οι οποίοι βρίσκονταν εκεί για να βγάλουν το μεροκάματο τους. Χθες πού ήσασταν; Τι κάνατε; Τι παίζατε;
Η δουλειά σας ποια είναι; Να μετράτε τα τραπέζια των μαγαζιών και την ένταση της μουσικής; Ή μήπως να μοιράζετε κλήσεις των 300 ευρώ σε ανθρώπους που έχουν να δουλέψουν περισσότερο από 1 χρόνο; Έχετε την υποχρέωση να προστατέψετε τον κόσμο από την παρανομία και την ασυδοσία. Αναλάβετε τις ευθύνες σας.
ΥΓ: Την επόμενη φορά που θα επαναληφθεί αυτό και θα κινδυνέψουν τα παιδιά μου, ελπίζω να μην είσαι στο γραφείο σου…
ΥΓ2: Από κλητήρας πρόεδρος δεν γίνεται…

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ