Βρετανός περπάτησε όλη τη Ρόδο σε 48 ώρες


Ο Ben και η Gaynor Moorhouse ξεκίνησαν την… βόλτα τους την Δευτέρα και την ολοκλήρωσαν την Τρίτη 7 Αυγούστου

Είναι η τρίτη φορά που ο Ben και η Gaynor Moorhouse από το Χάλιφαξ της Αγγλίας, με κινητήρια δύναμη την αγάπη τους για τη Ρόδο και τη ζωή, τιμούν το νησί και το Αιγαίο και αποτελούν λαμπρό παράδειγμα και πρότυπο σε δύσκολους καιρούς.

Ο φίλος της Ρόδου Ben Moorhouse από την Μεγάλη Βρετανία, περπάτησε ολόκληρο το νησί της Ρόδου σε 48 ώρες και μαζί του – να τον υποστηρίζει – η Gaynor: Αν και έγκυος, ακολούθησε τον Ben στην δύσκολη αυτή διαδρομή.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι δύο τους ξεκίνησαν την… βόλτα τους την Δευτέρα και ολοκληρώθηκε την Τρίτη 7 Αυγούστου, τιμώντας έτσι τη μνήμη του μεγάλου, αείμνηστου φίλου τους Steve Prescott.

Ο Steve Prescott ήταν ένας κορυφαίος και διάσημος αθλητής του ράγκμπι στην Μεγάλη Βρετανία.
Ήταν νεότατος όταν ξεκίνησε η μάχη του με τον καρκίνο. Οι γιατροί διέγνωσαν καρκίνο στομάχου και του έδωσαν λίγους μόνο μήνες ζωής. Όμως ο ο Στιβ όρθωσε ανάστημα και ψυχή και έδωσε τη μεγάλη μάχη. Νίκησε γιατί έζησε επτά ολόκληρα χρόνια πέρα από το χρονικό ορίζοντα που του έδωσε η ιατρική επιστήμη.

Για το μεγάλο αυτό επίτευγμα του Ben Moorhouse, έδωσε χτες συνέντευξη Τύπου ο αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιάννης Φλεβάρης συγχαίροντας, αφενός τον καλό φίλο της Ρόδου και εκφράζοντας, αφετέρου την στήριξη της Περιφέρειας στην προσπάθειά του για να αναδείξει το νησί αλλά και να στηρίξει τον αγώνα κατά του καρκίνου.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια