Βρετανίδα φωτογραφίζει τις άθλιες συνθήκες με κατσαρίδες σε ξενοδοχείο covid της Ρόδου

Τον εφιάλτη που βιώνουν στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα στην Ρόδο, όπου επέλεξαν να έρθουν για διακοπές, περιγράφει μια Βρετανίδα με τον σύζυγό της, αφότου βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό.

Η Πόλα Χένρι ισχυρίζεται τώρα πως αναγκάζεται να τρώει πατατάκια καθώς το φαγητό που της σερβίρουν είναι άθλιο, μετά την μεταφορά τους, από το πολυτελές 5αστερο ξενοδοχείο, όπου είχαν κλείσει, σε ένα ξενοδοχείο καραντίνας, στο οποίο κυκλοφορούν κατσαρίδες.


Σύμφωνα με δηλώσεις τους στα βρετανικά μέσα, οι ελληνικές Αρχές τους διέταξαν να εγκαταλείψουν τις διακοπές τους αξίας 3.200 λιρών μετά από μόλις τρεις νύχτες σε μια σουίτα του ξενοδοχείου Princess Andriana Resort & Spa στο Κιοτάρι της Ρόδου. Τώρα, μένουν σε ξεχωριστά δωμάτια στην Κρεμαστή, στο οποίο η διανυκτέρευση κοστίζει μόλις 30 λίρες, -υπό 24ωρη παρακολούθηση, χωρίς όμως ακόμη να έχουν δει τα επίσημα έγγραφα που να βεβαιώνουν πως η 48χρονη βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό.

Η Βρετανίδα με τον σύζυγό της στις διακοπές τους στην Ρόδο, προτού μάθει ότι βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό
Η Πόλα Χένρι από το Μάντσεστερ, δήλωσε: «Μας έχουν προειδοποιήσει να μην προσπαθήσουμε να φύγουμε από το δωμάτιο, διαφορετικά είμαστε αντιμέτωποι με 10 χρόνια φυλάκιση και ένα μεγάλο πρόστιμο. Την ίδια ώρα όμως, πρέπει να δίνω μάχη με έναν στρατό από κατσαρίδες που κάνουν βόλτα στο δωμάτιό μου. Το φαγητό είναι απαράδεκτο και έχω μόλις ένα βιβλίο για να περάσω την ώρα μου. Το διαβάζω πολύ, πολύ αργά».

Έκανε δύο τεστ κορωνοϊού στην Βρετανία πριν φύγει για Ελλάδα
Η ιδιοκτήτρια κουρείου, εξήγησε πως είχε δύο αρνητικά τεστ κορωνοϊού στο Ηνωμένο Βασίλειο προτού πετάξει στην Ελλάδα με τον σύντροφό της, Γουέσλεϊ Σιλ, την Τρίτη 6 Οκτωβρίου. Όπως είπε: «Είχα επιστρέψει στην δουλειά και αποφάσισα τον Σεπτέμβριο πως τόσο εγώ όσο και το προσωπικό μου θα έπρεπε να κάνουμε τεστ, για να είμαστε τόσο εμείς όσο και οι πελάτες μας ασφαλείς. Έκανε και ο Γουέσλεϊ γιατί ήξερε πως θα φεύγαμε ταξίδι και τα αποτελέσματα βγήκαν αρνητικά και για τους δύο στις 17 Σεπτεμβρίου. Μερικές ημέρες προτού πετάξουμε για Ελλάδα, έκανα ένα ιδιωτικό τεστ αντισωμάτων και ήταν κι αυτό αρνητικό».

Και συνεχίζει: «Φυσικά, ξέραμε ότι υπήρχε μια μικρή πιθανότητα να καταλήξουμε σε καραντίνα, οπότε ο Γουέσλεϊ κι εγώ είχαμε κλείσει ένα δωμάτιο με την δική μας ιδιωτική πισίνα. Σκεφτήκαμε πως εάν πήγαινε κάτι στραβά, τουλάχιστον θα μπορούσαμε να απομονωθούμε με άνεση».


Διαβάστε την συνέχεια εδώ : https://www.iefimerida.gr/stories/bretanida-efialti-koronoio-diakopes-rodos