Βρετανία: Ελάφι 10 ετών ζει μια ζωή … σκύλου [φωτό & βίντεο]

Το συμπαθές ελαφάκι της φωτογραφίας έχει μια καθημερινότητα που το κάνει να… νομίζει ότι είναι στην πραγματικότητα σκύλος! Η αγαπημένη του συνήθεια είναι να πίνει νερό από την τουαλέτα, ενώ έχει ένα πλεονέκτημα σε σχέση με τους τετράποδους φίλους του, καθώς με κάποιο τρόπο έχει μάθει να ανοίγει το ψυγείο.

Ο Bramble, το ελάφι που είναι 10 ετών και είχε διασωθεί όταν ήταν σε μικρότερη ηλικία, ζει σε ένα μπανγκαλόου με τον ιδιοκτήτη του, Geoff Grewcock και τα 4 σκυλιά του στο Κόβεντρι της Αγγλίας. Το ελάφι, συμβιώνοντας με τα 4 σκυλιά έχει αρχίσει και συμπεριφέρεται σαν αυτά υιοθετώντας τον τρόπο που αυτά κινούνται στην καθημερινότητά τους. Ο 66χρονος ιδιοκτήτης του αναφέρει ότι δεν αγαπάει τίποτα περισσότερο, από το να ξαπλώνει στον καναπέ, να τρώει από το μπολ του σκύλου και να πίνει νερό από την τουαλέτα.

«Είναι σαν μικρό παιδί, αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να τον περιγράψουμε. Κάνει ό,τι κάνουν τα σκυλιά, είναι ένα μέλος από την οικογένειά τους τώρα. Αγαπάει να κοιτάει έξω από το παράθυρο και να βλέπει τους ανθρώπους να περνάνε. Κάνει επιδρομές, ακόμη και στο ψυγείο για να βρει λαχανικά. Πηγαίνει στην πόρτα και “χαιρετάει” τους γείτονες. Τον πιάνω ακόμη να παίρνει κι έναν υπνάκο στο κρεβάτι μου», λέει ο ιδιοκτήτης του και προσθέτει ότι πολλές φορές νομίζει ότι έχει κέρατα και προσπαθεί να χτυπήσει αντικείμενα με αυτά.

Ο Geoff είχε διασώσει παλιότερα το ελάφι σε μια βόλτα του μέσα στο δάσος, αλλά αργότερα έμαθε ότι αν το άφηνε σε ένα πάρκο με ελάφια πιθανόν να μην ζούσε περισσότερα από 3 χρόνια. Τώρα το προσδόκιμο ζωής του έχει ανέβει στα 17 χρόνια. Τον θεωρεί ένα μέλος της οικογένειας και δεν πρόκειται να το αποχωριστεί ποτέ.

elafi1elafi2elafi4

NINTCHDBPICT000260287672

NINTCHDBPICT000260287485

PET DEER

PET DEER