Βραζιλία: Νεαρός περπάτησε μισο – αποκεφαλισμένος 400 μέτρα για να σωθεί!


Ένας σοβαρά τραυματισμένος νεαρός στη Βραζιλία διένυσε περίπου 400 μέτρα κρατώντας το μισο-κομμένο κεφάλι του, έπειτα από επίθεση συμμορίας!

Στο βίντεο από τη νότια Βραζιλία φαίνεται ο 18χρονος Pablo Patrik de Souza να κρατά το κεφάλι του, προσπαθώντας να μείνει σταθερό στη θέση του.

Οι διασώστες τον βρήκαν στην άκρη του δρόμου, στην περιοχή Ponta da Vigia, μισο-αποκεφαλισμένος. Οι κακοποιοί του είχαν κόψει σχεδόν στο μισό τον λαιμό, αφήνοντας εκτεθειμένους τους μύες και τους ιστούς.

Παρά την απίστευτη κατάστασή του, όπως γράφει η Daily Mail, ο νεαρός περιέγραψε, με ηρεμία και διαύγεια, όσα του είχαν συμβεί. Σύμφωνα με τον ίδιο, την Κυριακή το βράδυ έπεσε σε ενέδρα τριών κακοποιών που του έκλεψαν τα παπούτσια (!) και το κινητό του τηλέφωνο.

Εκείνος προσπάθησε να αντισταθεί αλλά δεν τα κατάφερε κι εκείνοι του επιτέθηκαν και επιχείρησαν να τον αποκεφαλίσουν. Στη συνέχεια τον παράτησαν σε ένα φαράγγι, σε δασώδη περιοχή, να πεθάνει.

Εκείνος προσποιήθηκε τον νεκρό και κρύφτηκε στο δάσος κρατώντας το μισοκομμένο κεφάλι του φοβούμενος μήπως επιστρέψει η συμμορία.

Το πρωί περπάτησε μέχρι τον δρόμο, όπου τον βρήκε τυχαία ένας πυροσβέστης εκτός υπηρεσίας και ειδοποίησε τις αρχές.

«Γιατί σου το έκαναν αυτό; Τους χρωστάς; Έχεις μπλέξει με ναρκωτικά ή κάτι παρόμοιο;» τον ρώτησαν. «Όχι, ήρθαν να με κλέψουν κι εγώ αντιστάθηκα. Χτύπησα τον έναν στο πρόσωπο κι εκείνοι προσπάθησαν να με σκοτώσουν» απάντησε ο 18χρονος.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση.

53o7ffgdsdfsghf2

 

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια