Βραβεύθηκαν από τον Δήμο Ρόδου ξεχωριστοί φίλοι του νησιού

Δεν αλλάζουν τη Ρόδο με κανένα άλλο μέρος του κόσμου. Επιμένουν επί σειρά ετών να επισκέπτονται τον ευλογημένο αυτόν τόπο. Είναι ο αγαπημένος τους προορισμός όχι μόνον για διακοπές, αλλά και για να ζουν πολλούς μήνες τον χρόνο. Αυτοί είναι οι ξεχωριστοί φίλοι της Ρόδου, οι αγαπημένοι επισκέπτες του τόπου!

Σε αυτούς τους επαναλαμβανόμενους επισκέπτες – φίλους της Ρόδου, αυτή τη φορά από Βρετανία, Γερμανία, Φινλανδία, Βέλγιο και Σλοβενία, η αντιδήμαρχος Τουρισμού, Διεθνούς Προβολής και Αποδήμων Ροδίων κα Μαρίζα Χατζηλαζάρου απένειμε τιμητικές διακρίσεις σε δύο ξεχωριστές εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα στις 26 Ιουνίου 2019 και στις 2 Ιουλίου 2019, στην αίθουσα εθιμοτυπίας, στο Δημαρχείο. Όπως μάλιστα υπογράμμισε «η βράβευσή σας από τον Δήμο Ρόδου αποτελεί ελάχιστη ένδειξη, της χαράς και της ικανοποίησης που μας δίνετε με το να επιλέγετε τη Ρόδο για τις διακοπές σας ανελλιπώς επί σειρά ετών».

Συγκεκριμένα στην πρώτη εκδήλωση βραβεύθηκαν:

ο κ. Alan Francis Walker από τη Μεγάλη Βρετανία που έχει έλθει στη Ρόδο 36 φορές, διαμένει στο ξενοδοχείο Rhodos City Horizon και συνοδευόταν στην εκδήλωση από τον κ. Μιχάλη Κωνσταντινίδη, ο κ. Tihinen Aarre από την Φινλανδία που μένει στο ξενοδοχείο Athineon και έρχεται στο νησί επί 30 χρόνια, το ζεύγος κ. Holger και κας Elisabeth Renebeck από τη Γερμανία που διαμένει στις Φάνες και έχει έλθει στο νησί πάνω από 21 φορές και το ζεύγος του κ. Axel και κας Sabine Koelling, επίσης από τη Γερμανία, που μένει και αυτό στις Φάνες και επισκέπτεται τη Ρόδο 18 φορές συνεχώς. Και τα δύο ζευγάρια συνόδευε στην εκδήλωση ο κ. Μιχάλης Κομιζόγλου.

Τιμητικές διακρίσεις απονεμήθηκαν και στο ζεύγος των κ. Evgeny Sadilin και κας Olga Sadilina από τη Ρωσία που έχει έλθει στη Ρόδο 20 φορές και συνοδευόταν από την κυρία Λαρίσα Καλογεροπούλου, καθώς και στο ζεύγος κ. Davorin και κας Juliana Fantulin από την Σλοβενία, που έχει επισκεφθεί το νησί 12 φορές μέχρι τώρα, μένει στο ξενοδοχείο Mitsis Petit Palais και συνοδευόταν από την κα Ειρήνη Κατσιδώνη.

Στη δεύτερη εκδήλωση τιμητικές διακρίσεις έλαβαν:

ο κ. James Maloney από τη Μεγάλη Βρετανία που έχει επισκεφθεί τη Ρόδο περισσότερες από 50 φορές, ο συμπατριώτης του κ. Chris Edeson που έρχεται στο νησί 18 φορές μέχρι τώρα. Και οι δύο διαμένουν στο Stamos Hotel και συνοδεύονταν στην εκδήλωση βράβευσης από τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου κ. Στέργο Αργυρού.

Βραβεύθηκαν επίσης η κα Ursula Thomna από τη Γερμανία που έχει έλθει στη Ρόδο 27 φορές και μένει στο ξενοδοχείο Aqua Mare, καθώς και το ζεύγος του κ. Yoost Deniere και της κας Diane Verbruggen από το Βέλγιο που έχει έλθει στο νησί 35 φορές μέχρι τώρα, διαμένει στο Esmeralda Hotel και συνοδευόταν στην εκδήλωση από τον κ. Ματθαίο Χαλκιανάκη.

Όλοι οι επισκέπτες ευχαρίστησαν θερμά την αντιδήμαρχο για την εξαιρετική τιμή να τους απονείμει τις τιμητικές διακρίσεις των φίλων της Ρόδου.

Οι φίλοι του νησιού συνομίλησαν και με τη διευθύντρια της Διεύθυνσης Τουρισμού Δήμου Ρόδου κα Βεατρίκη Σέρβου και με τον προϊστάμενο του Τμήματος Προβολής, Προώθησης και Πληροφόρησης κο Κώστα Χατζίκο σχετικά με τις εντυπώσεις και τις καλύτερες αναμνήσεις από τις διακοπές τους στη Ρόδο. Τους δόθηκαν τσάντες με ενημερωτικό υλικό και δώρα προσφορά των εταιρειών Natura Rodos – Σταύρος Γεώργιος Κάλλας Ο.Ε., Ν. Τατάκης – Tatakis Wine – Βαγγέλης Τατάκης και 9D Cinema History of RhodesThrone of Helios“.