Βράβευση μαθητών και μαθητριών που διακρίθηκαν σε μαθητικούς διαγωνισμούς στα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ»

Για όγδοη συνεχή χρονιά, τα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ», διοργανώνουν την εκδήλωση: «Ο δρόμος προς την κορυφή». Σε αυτή την εκδήλωση, βραβεύονται οι μαθητές και οι μαθήτριες που διακρίθηκαν σε διεθνείς, πανελλήνιους και τοπικούς μαθητικούς διαγωνισμούς.

Η φετινή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018 στις 18:30, στην αίθουσα «Καλλιπάτειρα» των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ».

Κατά τη διάρκεια αυτής της εκδήλωσης θα βραβευτούν οι μαθητές και οι μαθήτριες των σχολείων της Ρόδου που διακρίθηκαν στον Διεθνή Μαθηματικό Διαγωνισμό «Κangaroo 2018». Επίσης, θα βραβευτούν οι μαθητές και οι μαθήτριες των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» που κατά το σχολικό έτος 2017-2018 απέσπασαν μετάλλια και διακρίσεις σε μαθητικούς διαγωνισμούς.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθεί ομιλία από τον Αναπληρωτή Καθηγητή του Τμήματος Επιστημών της Προσχολικής Αγωγής και του Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού του Πανεπιστημίου Αιγαίου κ. Νικόλαο Ανδρεαδάκη με θέμα: «Χαρισματικοί μαθητές: Ο ρόλος του σχολείου και της οικογένειας».

Είσοδος ελεύθερη.