Οκτώ ελληνικές εταιρείες βραβεύτηκαν για την καινοτομία τους και μια μαθήτρια από την Ρόδο

Οκτώ ελληνικές εταιρείες θα βραβεύσει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθήνας… για την καινοτομική τους δράση αλλά και γενικότερα για την επιχειρηματική πορεία τους. Η βράβευση θα γίνει τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014 σε μια εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής.

Επιπλέον το Ε.Ε.Α, σε συνέχεια και της περσινής απονομής μαθητικών βραβείων, περιλαμβάνει τιμητικά στους φετινούς βραβευόμενους μία μαθήτρια που αρίστευσε στις Πανελλαδικές εξετάσεις.

Βραβεία

1. Εταιρεία epsilon net, από το έτος 1999 δραστηριοποιείται στους τομείς της πληροφορικής, internet, ολοκληρωμένης ενημέρωσης και κατάρτισης σε θέματα που άπτονται της φορολογικής και εργατικής νομοθεσίας και νομολογίας, με ταχύτατους ρυθμούς ανάπτυξης.

2.Εταιρεία ΘΕΣγάλα-ΠΙΕΣ, με έδρα τη Λάρισα διότι καινοτόμησε τοποθετώντας αυτόματες μηχανές εμφιάλωσης γάλακτος νέας τεχνολογίας.

3.Εταιρεία ΛΟΥΞ, με διαδρομή 63 ετών στην αγορά των αναψυκτικών, η μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική εταιρεία στον κλάδο και 3η μετά από δύο γνωστές πολυεθνικές.

4.Εταιρεία MAT ELECTRONICS η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα των ψηφιακών ταμειακών μηχανών με εξαγωγική δραστηριότητα σε πάνω από 20 χώρες.

5.Εταιρεία MATRIX, η οποία από τον Σεπτέμβριο του 2012 είναι Brokers at Lloyd’s, διατηρεί γραφεία σε Ελλάδα και εξωτερικό, με ανοδική αύξηση στον κύκλο εργασιών της, δίδοντας έμφαση στην καινοτομία και τις υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας.

6. Εταιρεία ONEX, η οποία δραστηριοποιείται στους τομείς της νανοτεχνολογίας- τεχνολογίας υλικών, πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών, πολιτικής προστασίας και διαχείρισης κρίσεων, αεροπορικής υποστήριξης, επιχειρηματικής και διοικητικής υποστήριξης.

7.Εταιρεία TAXIBEAT, η οποία εφαρμόζει μία νέα ιδέα, μέσω κινητού τηλεφώνου, στην εξεύρεση ταξί.

8.Εταιρεία 9 ΣΥΝ, η οποία αφορά σε συνεταιριστική εφοδιαστική αλυσίδα του κλάδου των τροφίμων.

Καθώς και,

9.Η κυρία Κατερίνα Μισθού, από τη Ρόδο, η οποία εισήχθη 1η στο Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

zougla.gr

Pin It on Pinterest