Βραδιά αφιερωμένη στην Μικρή Ελπίδα που νοσηλεύεται με λευχαιμία σε Ογκολογική Μονάδα

Την  Κυριακή 1 Ιουνίου 2014 στις  8 το βράδυ στο Ακτή Ιξιά θα πραγματοποιηθεί
H επίσημη η εκκίνηση της ομάδας «επιλΕΓΩ ζωή» και η παρουσίαση της ταινίας μικρού μήκους  «ΨΗΦΊΖΩ ΖΩΉ»,
Η βραδιά  θα  είναι και αφιερωμένη στην Μικρή Ελπίδα που νοσηλεύεται με λευχαιμία στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων “Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη

Ένα μήνα πριν… Παρασκευή 25 Απριλίου 2014, ολοκληρώθηκαν  με επιτυχία τα γυρίσματα της ταινίας μικρού μήκους  «ΨΗΦΊΖΩ ΖΩΉ»,  που έλαβαν μέρος στην πόλη της Ρόδου. Την επιμέλεια της ταινίας είχε αναλάβει  η διαφημιστική εταιρία  η Beyond group.
Μια ομάδα ανθρώπων που υπογράφουν με τα μικρά τους ονόματα με αφορμή τον υπερβολικά αυξημένο αριθμό αυτοκτονιών πήραν την πρωτοβουλία να δημιουργήσουν την ομάδα «Επιλέγω Ζωή»
Ζήτησαν από την διαφημιστική εταιρία  Beyond Group να δημιουργήσουν μια ταινία μικρού μήκους για την “ζωή”, η οποία αναφέρεται κυρίως σε ανθρώπους που έχουν χάσει το νόημα της και έχουν απογοητευτεί λόγω των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν στις μέρες μας.
Σκοπός της ταινίας  είναι να ευαισθητοποιήσει όλους εμάς ώστε να δώσουμε την κατάλληλη στήριξη σε όσους το χρειάζονται πραγματικά και στους παθόντες το κατάλληλο ερέθισμα για να παλέψουν και να μείνουν δυνατοί.
Ευχόμαστε στην ομάδα “ΕπιλΕΓΩ ζωή” να δώσει το μήνυμα της επιλογής…”Η ζωή είναι ωραία, ότι γεύση κι αν έχει!!”
H επίσημη εκκίνηση της ομάδας «επιλΕΓΩ ζωή» και η παρουσίαση της ταινίας μικρού μήκους  «ΨΗΦΊΖΩ ΖΩΉ»,  θα πραγματοποιηθεί Την  Κυριακή 1 Ιουνίου 2014 στις  8 το βράδυ στο Ακτή Ιξιά
Η βραδιά θα είναι και αφιερωμένη στην Μικρή Ελπίδα που νοσηλεύεται με λευχαιμία στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων “Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη.
Θα είμαστε όλοι εκεί για να στηρίξουμε το έργο τους.
Καλή επιτυχία!!
Το κείμενο επιμελήθηκε η Αλεξάνδρα Τερλεμέ

Pin It on Pinterest

Share This