Βόβολης: Από αρνητής καρδιολόγος του κοροναϊού… υπέρμαχος των μέτρων και των …κυβιστήσεων (βίντεο)

Κόλλησε , νοσηλεύτηκε και έκανε στροφή 180 μοίρες, αλλά επιμένει να κάνει τον ανήξερο.

«Δεν έχουμε πει ποτέ κάτι το οποίο να είναι ενάντιο στην πραγματικότητα»

«Η κάθε ίωση δυνητικά μπορεί να σκοτώσει, όπως και η Covid 19. Δεν είμαι αυτός που έχει πει είναι μια γριπούλα». Χρειάστηκε να νοσήσει βαριά από κοροναϊό και να νοσηλευτεί. Μετά από 9 ημέρες στο Σισμανόγλειο, οι απόψεις του καρδιολόγου Φαίδωνα Βόβολη… άλλαξαν για τον φονικό ιό.

«Εμείς δεν έχουμε πει ποτέ ότι υποτιμούμε την νόσο Covid19. Δεν έχουμε πει ποτέ κάτι το οποίο να είναι ενάντιο στην πραγματικότητα».

Εμφανώς καταβεβλημένος από τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας του, λέει τώρα ότι ο κοροναϊό δεν είναι μια απλή γριπούλα.

«Είναι κάτι παραπάνω σίγουρα. Σίγουρα αφήνει κάποια πράγματα πάνω στους πνεύμονές μου. Λέμε πάντα προσοχή. Η νόσος Covid εμένα με έπιασε λίγο πιο βαριά από άλλους ανθρώπους».

Το πριν & το μετά

Και ενώ τώρα αρνείται ότι είναι κατά του εμβολίου και δηλώνει: «προσπάθησαν να κάνουν εμάς ως αντιεμβολιαστές», πριν από μερικούς μήνες έλεγε: «ποιος είναι ο λόγος που πρέπει να εμβολιαστούμε; Είναι μια ιατρική παραλογία».

Τώρα, συνιστά σε όλους προσοχή και τήρηση των μέτρων…

«Προσέχουμε, τηρούμε μέτρα, φροντίζουμε ο ένας τον άλλον, αλλά κρατάμε το λάβαρο της ανεξαρτησίας του σώματός μας».

Ηγούνταν πριν μήνες πορειών χωρίς να τηρείται κανένα μέτρο προστασίας. Δεν φορούσε μάσκα και δεν φρόντιζε να τηρεί τις κατάλληλες αποστάσεις.

Η πειθαρχική δίωξη

Τον Οκτώβριο, το πειθαρχικό συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών αφαίρεσε με απόφασή του την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος του Φαίδωνα Βόβολη για 6 μήνες.

Όπως αναφέρθηκε στην απόφαση από τις ενέργειες και τις δηλώσεις του κ. Βόβολη «ενδεχόμενα υφίσταται κίνδυνος και ανάγκη προστασίας για τη δημόσια υγεία».

Τον Δεκέμβριο μάλιστα η ποινή αυτή ανανεώθηκε για ακόμα έξι μήνες.

Τουλάχιστον ευτυχώς υπάρχουν οι δηλώσεις του και οι συγκεντρώσεις του παρέα με τους υπόλοιπους αρνητές .

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ

Pin It on Pinterest