Δραματική έκκληση για βοήθεια από άνεργο οικογενειάρχη στη Ρόδο

Την συμπαράσταση και οικονομική βοήθεια από τους συμπολίτες μας για να μπορέσει να στηρίξει την βαριά άρρωστη σύζυγό του, ζητά ο 58χρονος συμπολίτης μας κ. Ιάκωβος Λαρδούτσος, ο οποίος σε συνέντευξη που παραχώρησε στη «Ροδιακή» μίλησε ευθέως για την αδιέξοδη κατάσταση που έχει περιέλθει.

Ο κ. Λαρδούτσος, 58 ετών σήμερα, πατέρας δύο παιδιών ήταν σχολικός φύλακας στο Βενετόκλειο σχολείο της Ρόδου και απολύθηκε μαζί με εκατοντάδες άλλους φύλακες σε όλη τη χώρα, με συνοπτικές διαδικασίες πριν από δύο χρόνια.

Παρά τις υποσχέσεις μέχρι σήμερα παραμένει άνεργος και χωρίς κανένα εισόδημα.

Σαν να μην έφθανε αυτό η 52χρονη σύζυγός του υπέστη βαρύ εγκεφαλικό με αποτέλεσμα να παραμείνει στο νοσοκομείο για δύο περίπου μήνες και στη συνέχεια στο σπίτι κατάκοιτη.

«Κάνω έκκληση σε όποιον μπορεί να με στηρίξει σε αυτή την κατάσταση που βρίσκομαι. Δεν μπορούμε ν ανταπεξέλθουμε στα έξοδα που έχουμε για την σύζυγό μου. Το νοσοκομείο της Ρόδου ουσιαστικά με έδιωξε. Δεν είναι ίδρυμα εδώ μας είπαν. Κι όσο καιρό ήμασταν μέσα οι γιατροί δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι για την υγεία της συζύγου μου.

Ζούμε  ένα δράμα και τα έξοδα αντιμετώπισης του προβλήματος της υγείας της συζύγου μου καθημερινά τρέχουν. Είμαστε σε απόγνωση, τόνισε ο κ. Λαρδούτσος.»

Ο ίδιος σημείωσε ότι ζει τόσο η σύζυγος όσο και ο ίδιος κι η οικογένειά του, εξαιτίας της ευαισθησίας της γειτονιάς.

Μέσα στο 47 τετραγωνικών σπίτι του τα έξοδα τρέχουν κι ο ίδιος ολοένα και περισσότερο αδυνατεί να τα καλύψει. Δεν έχουμε στον ήλιο μοίρα – σημειώνει.

Αν κάποιος από τους συμπολίτες μας μπορεί και θέλει να μας βοηθήσει ας το πράξει.
Ο αριθμός του τραπεζικού λογαριασμού που διατηρεί από κοινού με τη σύζυγό του είναι:
461/706508-68 ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ενώ η πολυκατοικία που διαμένουν βρίσκεται στην οδό Χειμμάρας στην πόλη της Ρόδου

Βίντεο: Άνεργος Ροδίτης με βαριά άρρωστη σύζυγο χρειάζεται βοήθεια

Πηγή : rodiaki.gr

Pin It on Pinterest