Οι Voca People για πρώτη φορά στη Ρόδο

Οι Voca People για πρώτη φορά στη Ρόδο

Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου «Μελίνα Μερκούρη»
26 & 27 Ιουλίου 2014
Μια πρωτόγνωρη μουσική παράσταση που συνδυάζει φωνές, ήχους και τραγούδι α καπέλα με τη σύγχρονη τέχνη του beat box, η οποία μιμείται τους ήχους μιας πλήρους ορχήστρας χωρίς τη χρήση μουσικών οργάνων. Φέρνουν επί σκηνής καινούργιες μουσικές ενορχηστρώσεις και αποδίδουν μοναδικά περισσότερα από 70 διάσημα τραγούδια και μελωδίες όλων των εποχών.

Οκτώ ταλαντούχοι μουσικοί, τρεις τραγουδίστριες (άλτο, μέτζο, σοπράνο), τρεις
τραγουδιστές (μπάσος, βαρύτονος, τενόρος) και δύο καλλιτέχνες του beat box ξεδιπλώνουν στο Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου το ταλέντο τους με ευρηματικότητα και χιούμορ σε δύο μοναδικές παραστάσεις 27 & 28 Ιουλίου 2014.

Λίγα λόγια για τους Voca People:

Πρόκειται για ένα συγκρότημα διεθνούς ακτινοβολίας που παρουσιάζει φωνητικό θέατρο συνδυάζοντας το a cappella και το beat box, παράγοντας τους ήχους μια ολοκληρωμένης ορχήστρας, χωρίς καθόλου μουσικά όργανα.

Οι The Voca People υποτίθεται ότι είναι εξωγήινοι από έναν άλλο πλανήτη πίσω από τον ήλιο, όπου οι κάτοικοι επικοινωνούν μόνο με ήχους. Είναι ντυμένοι στα λευκά, ακόμα και το πρόσωπό τους, εκτός από τα χείλη τους, που είναι κατακόκκινα, ταξιδεύουν με το διαστημόπλοιό τους, το οποίο κινείται μόνο με μουσική. Έφτασαν στη Γη γιατί έχει τεράστια προϊστορία στη μουσική.

Έχουν κάνει παραστάσεις στην Ισπανία, τη Νέα Υόρκη, την Ιταλία, τη Γαλλία, την Αγγλία, το Ισραήλ , την Ελλάδα (Θέατρο Badminton 2011) και πολλά άλλα μέρη. Ζητούν τη συμμετοχή του κοινού στα τραγούδια τους, αλλάζοντας ή προσθέτοντας κομμάτια ανάλογα σε ποια χώρα εμφανίζονται. Αν π.χ. βρίσκονται στην Ισπανία παρουσιάζουν τραγούδια στα Ισπανικά για να μπορεί να συμμετέχει και το κοινό στην παράσταση.
Δημιουργοί του γκρουπ είναι οι Lior Kalfo και Shai Fishman. Το motto τους είναι : «Η ζωή είναι μουσική κι η μουσική είναι ζωή».

Ερμηνεύουν γνωστά τραγούδια των Madonna, Spice Girls, Glen Miller, Elvis, Beach Boys, Michael Jackson, Eurythmics, Nirvana, Britney Spears και πολλών άλλων.

Δείτε περισσότερα στο:

http://www.voca-people.com
http://www.youtube.com/channel/UCaxkHTF0m-s3iJjWXBZQlvA

 

Μια ξεχωριστή και πρωτόγνωρη μουσική συναυλία για πρώτη φορά στη Ρόδο από τους Voca People, στις 26 και 27 Ιουλίου στη Ρόδο στο Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου που κανείς δεν μπορεί να χάσει!

Διοργάνωση: Ισραηλίτικη Κοινότητα Ρόδου
Info:
26 & 27 Ιουλίου 2014
Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου Μελίνα Μερκούρη
Έναρξη 21:00

Ενιαία Τιμή: 20€

Σημεία Προπώλησης:

1) Mickelo – Colorando 24 ώρες το εικοσιτετράωρο τηλ:22410- 36455
2) Black sheep (ex musicland) τηλ:22410-21282
3) Manuel τηλ:22410-28266
4) Παπαβασιλείου (πρώην Αφισσόραμα ) τηλ:22410-73017
5) Τάφρος Μπίλης κιν: 6978323518
6) Κεντρική πλατεία Κύπρου Κιόσκι
7) Ισραηλίτικη Κοινότητα Ρόδου 22410 73039

Pin It on Pinterest