«Το Βιβλίο των Θρύλων» στο Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου ! Χορηγός Επικοινωνίας Rodosreport

Προετοιμαστείτε για την πιο Θρυλική Παράσταση του Καλοκαιριού: «Το Βιβλίο των Θρύλων»! Την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου, στο Θέατρο Τάφρου «Μελίνα Μερκούρη» στις 21:00. Ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Σορωνής Ρόδου “Το Αμπερνάλλι” και η εταιρεία παραγωγής «Εργοστάσιο Ονείρου», συνδιοργανώνουν μια διαφορετική παιδική θεατρική παράσταση, με τη στήριξη του ΔΟΠΑΡ, των Πρότυπων Κέντρων Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης “Δημιουργία” και του Παιδότοπου “Μιλού”. Στηρίζουν: Blue Star Ferries, Τυπογραφείο Νίκου Χατζηκαλημέρη, Κέντρο Μουσικής Φώτη Γιακουμάκη.  

Παίζουν οι ηθοποιοί: Παίζουν οι ηθοποιοί: Έλλη Μερκούρη, Τόνια Παπαδάκη, Γιάννης Αθανασόπουλος, Δημήτρης Πιέτρης. Φιλική συμμετοχή σε βίντεο-προβολή: Γρηγόρης Αρναούτογλου & Μαρία Μπεκατώρου. Τη φωνή της δίνει, η Χριστίνα Κουλουμπή
Στον ρόλο της μάγισσας η Βίκυ Σταυροπούλου.

Λίγα λόγια για το έργο: “Το Βιβλίο των Θρύλων είναι μια διαφορετική, ξεχωριστή και πρωτότυπη παράσταση. Η ιστορία από μόνη της είναι σύγχρονη και προσαρμοσμένη στη σημερινή κατάσταση των παιδιών. Ο τρόπος σκέψης των παιδιών είναι πιο γρήγορος , η αισθητική τους και τα κριτήρια τους είναι σε υψηλό επίπεδο. Το έργο πραγματεύεται πολλά και διαφορετικά θέματα. Διαδραματίζεται στο έτος 2077 όπου τα ηλεκτρονικά παιχνίδια υπερισχύουν όλων. Η επικοινωνία, η φαντασία, τα όνειρα, το γέλιο και τα παραμύθια έχουν εξαφανιστεί διότι οι άνθρωποι τα ξέχασαν και χάθηκαν στην εικονική πραγματικότητα. Η φύση και τα ζώα δεν υπάρχουν παρά μόνο εικονικά. Το βιβλίο των θρύλων ανοίγει και από μέσα ξεπηδούν οι θρύλοι και οι ήρωες του έργου. Το μοναδικό παιδί που ακόμη ονειρεύεται συναντά τον ασημένιο ιππότη ΆσταΝαπάν και μαζί ξεκινούν το ταξίδι. Η ψυχαγωγία, η διασκέδαση και  το γέλιο δεν σταματούν στην ιστορία καθώς έρχεται και η συγκίνηση. Το παιδί πρέπει να ξεπεράσει τους φόβους του για να φτάσει στον τελικό προορισμό”.

Σημεία προπώλησης: Παραδοσιακό Κατάλυμα «Κούκος», Mickelo, D’amboize, Παιδότοπος «Μιλού» και στο βιβλιοχαρτοπωλείο “Η Πηγή” στη Σορωνή.

Πληροφορίες στο facebook/ampernalli και στο [email protected]

Facebook event: https://www.facebook.com/events/661275760669277/

Βίντεο: https://youtu.be/cvPZ0aNNw9w

Εκ του ΔΣ του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Σορωνής Ρόδου

«Το Αμπερνάλλι»

Pin It on Pinterest

Shares
Share This