Βίντεο σοκ από το «γάζωμα» εστιατορίου από τζιχαντιστή στο Παρίσι

Φρίκη προκαλεί το βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση των τζιχαντιστών σε εστιατόριο στο Παρίσι την περασμένη Παρασκευή.

Στο βίντεο που προέρχεται από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος φαίνεται πως ο καταζητούμενος όγδοος τζιχαντιστής, Σαλά Αμπντεσλάμ κατεβαίνει από ένα αυτοκίνητο και ανοίγει πυρ με καλάσνικοφ γαζώνοντας ολόκληρο το μαγαζί, στο οποίο κάθονται αμέριμνοι άνθρωποι και τρώνε.

Όταν το καλάσνικοφ αρχίζει να «κροταλίζει» έντρομοι οι πολίτες τρέχουν να σωθούν μέσα στο μαγαζί, πέφτοντας στο έδαφος, ενώ άλλοι προσπαθούν να φτάσουν στα σκαλιά για να βρουν καταφύγιο στο υπόγειο και τον πρώτο όροφο του καταστήματος.

Στην επόμενη συγκλονιστική «σκηνή», ο Σαλά πλησιάζει μία γυναίκα που κάθεται σε ένα τραπεζάκι στον προαύλιο χώρο του καταστήματος «παγωμένη» από τον τρόμο της και επιχειρεί να την πυροβολήσει εξ’ επαφής. Ωστόσο, το καλάσνικοφ «κόλλησε», με τη γυναίκα να μην πιστεύει στην τύχη της και να σηκώνεται να τρέχει πανικόβλητη, καταφέρνοντας να απομακρυνθεί και να σωθεί.

Μετά την εμπλοκή του όπλου, ο τζιχαντιστής αποχωρεί, έχοντας γαζώσει το κατάστημα με περισσότερες από 30 σφαίρες, για να συνεχίσει το μακελειό του στην… επόμενη στάση που έχει σχεδιαστεί από τους φονιάδες ακραίους ισλαμιστές.

Πηγή : newsit.gr

 

Pin It on Pinterest

Share This