Ασελγούσε σε τέσσερα κορίτσια ο βιαστής της Ρόδου

Η υπόθεση είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία
Η υπόθεση είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία, μετά τις αποκαλύψεις για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή από έναν 52χρονο οικοδόμο, τον οποίο είχαν καταγγείλει δύο ανήλικες.

Ο οικοδόμος φέρεται μάλιστα να υποχρέωνε σε ακόλαστες πράξεις τις ίδιες και ακόμη δύο φίλες τους, μαγνητοσκοπώντας τις με το κινητό του τηλέφωνο.

Ο δράστης είχε υποστηρίξει ενώπιον της ανακρίτριας ότι έπεσε θύμα των δύο ανηλίκων, με σκοπό να τον εκβιάσουν. Υπέβαλε μάλιστα μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον τους αλλά και κατά των γονέων τους, υποστηρίζοντας ότι οι ίδιοι έστησαν την σκευωρία.

Ο 52χρονος κατηγορούμενος από την Ιαλυσό, έχει αφεθεί ελεύθερος, με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου του από τη χώρα, της απαγόρευσης συναναστροφής του με τις δύο ανήλικες και της καταβολής χρηματικής εγγύησης ύψους 1.000 ευρώ.

Ο 52χρονος, είχε συλληφθεί από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, μετά από καταγγελία που έγινε σε βάρος του από δύο ανήλικες μαθήτριες λυκείου, ηλικίας 15 και 17 ετών, την 4η Μαρτίου 2014.

Πηγή : newsbeast.gr

Pin It on Pinterest