Έξι χρόνια φυλακή για τον Αφαντενό βιαστή

Σε ποινή κάθειρξης 6 ετών καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δωδεκανήσου ένας κάτοικος Αφάντου, που κρίθηκε ένοχος βιασμού ενώ του αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό του προτέρου έντιμου βίου.
Σύμφωνα και με το κατηγορητήριο, βίασε μία Αγγλίδα.
Είχε πάει για διασκέδαση σε “beach party” στην περιοχή Τραγανού. Κατά την αποχώρησή του από το πάρτι, ξημερώματα της 30ης Ιουνίου 2001,
συνάντησε την Αγγλίδα που αναζητούσε ταξί για να πάει στο σπίτι της, στην πόλη της Ρόδου.
Εκμεταλλευόμενος την απουσία ταξί την ώρα εκείνη από το σημείο που περίμενε η Αγγλίδα, της πρότεινε να την μεταφέρει στη Ρόδο με τη μοτοσυκλέτα του κι εκείνη δέχθηκε.
Πριν από την αναχώρησή του από την περιοχή “Τραγανού” την ρώτησε το όνομά της και της συστήθηκε με το μικρό του όνομα, λέγοντάς της ότι διαμένει στα Κοσκινού. Κατά τη διαδρομή από την “Τραγανού” στη Ρόδο, στη διασταύρωση της Εθνικής οδού Ρόδου-Λίνδου-Κοσκινού, ο άνδρας άλλαξε πορεία και κατευθύνθηκε σε έναν αγρό, προφασιζόμενος ότι ήθελε να καπνίσει.
Η Αγγλίδα τον παρακάλεσε να φύγουν από το σημείο εκείνο και όταν αυτός αρνήθηκε, εκείνη επιχείρησε να φύγει πεζή.
Τότε ο άνδρας, φέρεται να της επιτέθηκε, να της έσκισε τα ρούχα, να τη χτύπησε με γροθιές στο πρόσωπο και στην πλάτη και αφού την ακινητοποίησε, να τη βίασε.
Στη συνέχεια της πρότεινε να την μεταφέρει στο σπίτι της, εκείνη αρνήθηκε και ο άνδρας αποχώρησε,
αφού προηγουμένως της ζήτησε συγγνώμη!
Μετά την αποχώρησή του η Αγγλίδα κατευθύνθηκε στον κεντρικό δρόμο, όπου την βρήκε αιμόφυρτη διερχόμενος οδηγός…
Πηγή: dimokratiki.gr

Pin It on Pinterest