Βιασμός 12χρονης: «Θα χρειαστώ €100, όπως βλέπεις το έχω παγώσει» – Τα sms της μητέρας με τη σύζυγο του Μίχου

Η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό που έπεσε θύμα βιασμού έχει συλληφθεί και κατηγορείται για μαστροπεία, με νέες πληροφορίες να αναφέρουν πως φέρεται να έχει ανταλλάξει SMS με τη σύζυγο του κατηγορούμενου Ηλία Μίχου.

Συγκεκριμένα, η εκπομπή «Tlive» αναφέρει πως οι εν λόγω επικοινωνίες δεν υπάρχουν ακόμη στη δικογραφία, όμως θα συμπεριληφθούν μετά την απολογία της μητέρας την ερχόμενη Δευτέρα.

Με βάση όσα ανέφερε η εκπομπή του Alpha λοιπόν, στις 3 Σεπτεμβρίου άρχισε η επικοινωνία των δύο γυναικών, με τη μητέρα να στέλνει στη σύζυγο του 53χρονου τα χυδαία μηνύματα που φέρεται να έστελνε ο άνδρας της στο ανήλικο κοριτσάκι. Στις 13:29 πραγματοποιείται μια φωνητική κλήση διάρκειας 9 λεπτών, ενώ η μητέρα του κοριτσιού συνεχίζει να στέλνει στη σύζυγο του κατηγορούμενου τα άσεμνα μηνύματά του προς τη 12χρονη.

Στις 13:59 της ίδια ημέρας η μητέρα της 12χρονης ενημερώνει τη σύζυγο του 53χρονου ότι θα τον καταγγείλει για σεξουαλική παρενόχληση. «Εγώ με όλα αυτά τα στοιχεία που έχω στα χέρια μου, πάω στο τμήμα για καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκου», φέρεται να γράφει.

Ακολουθούν δύο κλήσεις, στις 15:07 η μητέρα της 12χρονης στέλνει ένα ακόμη μήνυμα στη σύζυγο του 53χρονου λέγοντας της πως η ίδια δεν θέλει να φτάσουν στα άκρα αλλά την πιέζει η θεία του παιδιού που ανακάλυψε τα μηνύματα της φρίκης.

«Κι εγώ δεν θέλω να φτάσουμε στο άλλο άκρο να καταστραφούν δύο οικογένειες, όπως το είπες, αλλά με πιέζει η θεία του παιδιού ότι αν δεν το κάνω από εδώ εγώ, θα το κάνει αυτή από το νησί και δεν μπορώ να την ηρεμήσω. Πήγαν τα παιδιά λίγες μέρες να περάσουν καλά και κοίτα τι έχει γίνει. Δεν ξέρω ποιον να συγκρατήσω, γιατί δεν είμαι καλά κι εγώ με όλα αυτά. Κι εγώ να μην κάνω κάτι, είναι αποφασισμένη εκείνη κι αν δεν κάνω κάτι εγώ να το αναφέρω στην αστυνομία θα πάει μόνη της και θα έρθουν από εδώ να με καλέσουν, καταλαβαίνεις τι γίνεται… Είναι ένα ανήλικο παιδί. Πώς θα το αφήσω έτσι όλο αυτό, να μην καταστραφεί το τέρας; “Θα τον λυπηθώ;” Αυτά μου λένε. “Γιατί το αφήνεις έτσι;” μου λένε. Με παίρνουν από το νησί τηλέφωνο συνέχεια. Τι να πωωωωωω;» γράφει το SMS.

Ακολουθεί μια ακόμη αναπάντητη κλήση, ενώ στις 10:00 το βράδυ η μητέρα του κοριτσιού πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα Κολωνού και κάνει την καταγγελία.

Κολωνός
Ο κατηγορούμενος 53χρονος Ηλίας Μίχος

«Όπως βλέπεις δεν έχω προχωρήσει για την υπόθεση»

Τρεις ημέρες μετά την καταγγελία στις 6 Σεπτεμβρίου στέλνει και πάλι μηνύματα στην σύζυγο του 53χρονου, ενώ στις 21:30 η σύζυγος του κατηγορούμενου πραγματοποιεί μία φωνητική κλήση 11 λεπτών με τη μητέρα του κοριτσιού να της απαντά με ένα emoji καρδιάς. Οι δύο γυναίκες συνομιλούν για δύο λεπτά.

Την επόμενη ημέρα στις 8 Σεπτεμβρίου η επικοινωνία των δύο γυναικών ξεκινά με μία αναπάντητη κλήση. Την ίδια ημέρα και ενώ έχει προηγηθεί η καταγγελία στην αστυνομία, η μητέρα του κοριτσιού ζητά από τη σύζυγο 100 ευρώ για να πάει τη μικρή στο γιατρό.

Οι δύο γυναίκες μιλούν για 5 λεπτά και γίνεται μία ακόμη αναπάντητη κλήση, ενώ η μητέρα του παιδιού, φέρεται να αναφέρει: «Καλησπέρα. Τι κάνεις; Θα χρειαστώ 100 ευρώ σήμερα. Όπως βλέπεις δεν έχω προχωρήσει για την υπόθεση τίποτα. Το έχω παγώσει. Τουλάχιστον να με βοηθάς κι εσύ όμως όταν στο ζητάω και τώρα έχω πολύ καιρό να σου ζητήσω. 10 η ώρα στο σημείο που με περιμένεις, απάντησε μου εδώ ναι ή όχι γιατί δεν έχω ίντερνετ».

Κολωνός
Ο 42χρονος κατηγορούμενος για τον βιασμό της 12χρονης, Γιάννης Σοφιαννίδης

Στις 5:00 το απόγευμα πραγματοποιείται άλλη μία αναπάντητη κλήση και η μητέρα συνεχίζει να ρωτά τη σύζυγο αν θα βρεθούν εκεί που συνηθίζουν να συναντιούνται. Την επόμενη ημέρα και ενώ η σύζυγος δεν της έχει απαντήσει, η μητέρα της 12χρονης στέλνει ξανά μηνύματα.

Η σύζυγος εξακολουθεί να μην της απαντά και τότε η μητέρα του κοριτσιού της τηλεφωνεί δύο φορές χωρίς και πάλι να πάρει απάντηση. Την ίδια ημέρα στις 14:37 η μητέρα του άτυχου κοριτσιού στέλνει ένα ακόμη μήνυμα. «Τι κάνεις; Καλησπέρα. Σε έπαιρνα και εχθές τηλέφωνο. Δεν το σήκωνες, ούτε μου απάντησες», φέρεται να έστειλε στη σύζυγο του Ηλία Μίχου, σύμφωνα με την εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού.

Pin It on Pinterest

Share This