Βενετόκλειο: “Απο τις 7:30 ανάβει η θέρμανση για τους μαθητές” – Γίνεται το καλύτερο δυνατό

Βενετόκλειο: “Απο τις 7:30 ανάβει η θέρμανση για τους μαθητές” – Γίνεται το καλύτερο δυνατό για τους μαθητές

Σε επικοινωνία του Rodosreport με το Βενετόκλειο για τα παράπονα των γονέων για τις χαμηλές θερμοκρασίες , επισημαίνεται πως η διεύθυνση του κάθε σχολείου και το εκπαιδευτικό προσωπικό κάνουν το καλύτερο δυνατό για τους μαθητές.

Οι θερμοκρασίες όντως είναι πρωτόγνωρα χαμηλές για την περιοχή μας τις τελευταίες ώρες, όμως οι εκπαιδευτικοί δρουν με βάση την ισχύουσα νομοθεσία από τη στιγμή που δεν περνάει από το χέρι τους να κλείσουν τα σχολεία.

Οι αίθουσες αερίζονται όπως προβλέπεται από τη νομοθεσία, το ίδιο ισχύει και για το χώρο των καθηγητών λόγω της πανδημίας, όμως η θέρμανση είναι όλη μέρα ανοιχτή και μάλιστα ανάβει πριν την έλευση των μαθητών στο σχολείο.

Οι γονείς που έχουν ανησυχίες καλούνται να έρχονται σε επικοινωνία με τη διεύθυνση του σχολείου, ώστε να βρίσκεται η καλύτερη δυνατή λύση για τους μαθητές .

Από τη στιγμή που ο δήμος αποφάσισε να μείνουν ανοιχτά τα εκπαιδευτικά ιδρύματα, γίνεται κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε οι μαθητές να μην κρυώσουν αλλά να τηρούνται και τα μέτρα κατά της πανδημίας.

Υπομονή, η “Μήδεια” σε λίγες ώρες θα προσπεράσει τα νησιά μας…

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ