Βασίλης Λεβέντης: Τα νεότερα για την υγεία του

Κρίσιμη» χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας του Βασίλη Λεβέντη, ο οποίος νοσηλεύεται διασωληνωμένος με κορονοϊό στη ΜΕΘ – Covid του «Ευαγγελισμού» από την περασμένη Παρασκευή.

«Η κατάσταση παραμένει κρίσιμη, μας ευχαριστεί ότι υπάρχει σταθερότητα» είπε χαρακτηριστικά ο διευθυντής της Πνευμονολογικής Κλινικής του «Ευαγγελισμού», Γιώργος Μπουλμπασάκος στον ΑΝΤ1.

«Τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα» σημείωσε ο κ. Μπουλμπασάκος εκφράζοντας την πεποίθηση ότι «είναι αγωνιστής και θα τα καταφέρει». «Έχει υποκείμενα και προσπαθούμε να τα ελέγξουμε, είναι αυτό που μας ανησυχεί» τόνισε.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κόλλησε covid πριν περίπου 10 μέρες και παρέμεινε, με εντολή γιατρού, σε κατ’ οίκον νοσηλεία. Όμως η κατάστασή του χειροτέρεψε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και διασωληνώθηκε λόγω βαριάς πνευμονίας.

Το συγκινητικό μήνυμα του γιου του Βασίλη Λεβέντη

«Όποιος επιθυμεί ας κάνει μια προσευχή» έγραψε για τον πατέρα του στο Facebook ο γιος του Βασίλη Λεβέντη, Μάριος Γεωργιάδης. Όπως ανέφερε η οικογένειά του περνάει δύσκολες στιγμές και ζήτησε τη στήριξη του κόσμου. Συγκεκριμένα έγραψε:

«Σας ευχαριστούμε όλους θερμά για το ενδιαφέρον, την αγάπη και την στήριξη σας στην σκληρή και άνιση μάχη που δίνει ο πατέρας μου με τον κορονοϊό. Είναι δύσκολες οι στιγμές για την οικογένεια μας και παρακαλούμε να τις σεβαστείτε και να κατανοήσετε την αδυναμία ανταπόκρισης από πλευράς μας. Σύντομα θα επικοινωνήσουμε με όλες και όλους σας. Όποιος επιθυμεί ας κάνει μια προσευχή…».