Βασίλης Λεβέντης: Για 25η ημέρα στη ΜΕΘ με κορονοϊό

Για 25η ημέρα νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του «Ευαγγελισμού» ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος νοσεί από κορονοϊό. Ο Βασίλης Λεβέντης είχε νοσήσει από τον ιό στις 17 Σεπτεμβρίου και στις 25 παρουσίασε επιδείνωση με αποτέλεσμα να διασωληνωθεί.

Σύμφωνα με το Mega, που επικοινώνησε με τον αδερφό του, τα μέχρι τώρα δεδομένα είναι ενθαρρυντικά για την πορεία της υγείας του, αφού έχει βγει από τη διασωλήνωση και αναπνέει σχεδόν μόνος του, ωστόσο μέσω τραχειοστομίας.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων έχει ανοίξει τα μάτια του και ανταποκρίνεται σε όσα του λένε οι γιατροί, ενώ την ίδια στιγμή αναμένεται μια βελτίωση που γίνεται αργά αλλά σταθερά.

Γιατί δεν είχε εμβολιαστεί

Ο Βασίλης Λεβέντης δεν είχε εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού. Τους λόγους για αυτή την απόφαση είχε παρουσιάσει η σύζυγός του, Αναστασία Μεντεσίδου, πριν από μερικές ημέρες, λέγοντας, μεταξύ άλλων ότι «είχε το πρόβλημα με τη νεφρική ανεπάρκεια και έσπαγαν αγγεία σε όλο του το κορμί. Αυτό τον φόβιζε για πιθανή θρόμβωση και γι’ αυτό το ανέβαλε»

«Εμένα με προστάτευσε το εμβόλιο, δεν κόλλησα Covid και το οφείλω στο εμβόλιο, ας με ακούσει ο κόσμος και ας κάνει το εμβόλιο, για την προστασία του εαυτού του και του απέναντι» είχε πει μιλώντας στο Mega.

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ

Pin It on Pinterest

Share This