Δείτε πως ήταν ο Αλέξης Τσίπρας στην πενταήμερη με το σχολείο του στη Ρόδο [εικόνες]

Μέχρι τώρα έχουμε δει κάποιες φωτογραφίες από την φοιτητική ζωή του Αλέξη Τσίπρα. Αυτές είναι ίσως οι πρώτες φωτογραφίες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ από την εποχή ήταν μαθητής.

Μάλιστα οι φωτογραφίες που δημοσιεύει αποκλειστικά ο enikos.gr προέρχονται από την πενταήμερη εκδρομή που είχε πάει ο μετέπειτα πασίγνωστος πολιτικός με το σχολείο του στη Ρόδο!

Σε μια από αυτές ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος τον Αύγουστο έγινε 40 χρονών, φωτογραφίζεται μαζί με τους συμμαθητές του από το Ενιαίο Πολυκλαδικό Λύκειο Αμπελοκήπων. Δίπλα του, η Περιστέρα ή Μπέτυ Μπαζιάνα, με την οποία ήταν ζευγάρι από το σχολείο. Ο Αλέξης Τσίπρας ήταν πρόεδρος του δεκαπενταμελούς, μέλος του οποίου ήταν και η Μπέτυ. Ο εφηβικός έρωτάς τους όχι μόνο δεν “έσβησε” αλλά κατέληξε στη δημιουργία της δικής τους οικογένειας, καθώς έχουν αποκτήσει δύο γιους.

Tsipras-Pentaimeri-570

Στην άλλη φωτογραφία, πάλι από την πενταήμερη εκδρομή του σχολείου, βλέπετε τον κ. Τσίπρα, εν πλω, να συνομιλεί με την καθηγήτριά του, περιτριγυρισμένος από συμμαθητές του.

Tsipras-Pentaimeri1-570

Pin It on Pinterest