Ρόδος: Η… εκδίκηση του τσιγγάνου με καρφί στη γυναίκα οδηγό που δεν του έδωσε χρήματα – Φωτό!

Η άτυχη οδηγός είχε αγοράσει το αυτοκίνητό της από αντιπροσωπεία λίγες ώρες νωρίτρερα και… έκανε το λάθος να περάσει από τα φανάρια που δεν έπρεπε…
Έχει ξεφύγει για τα καλά η κατάσταση της παραβατικότητας στην ευρύτερη περιοχή του καταυλισμού των τσιγγάνων, στο Κορακόνερο. Το τελευταίο διήμερο, ένα ακόμα περιστατικό έλαβε χώρα στα… φανάρια της… οργής στο νέο περιφερειακό έξω από τον καταυλισμό.

Σύμφωνα με την τοπική ”Ροδιακή” αυτή τη φορά θύμα του… ανήλικου που περιφέρεται και προκαλεί διάφορα προβλήματα σε όσους από τους διερχόμενους οδηγούς δεν του δώσουν φιλοδώρημα, ήταν μια γυναίκα οδηγός, η οποία μάλιστα είχε αγοράσει το αυτοκίνητό της από την αντιπροσωπεία αυτοκινήτων λίγες ώρες νωρίτερα!

Ο ανήλικος ζήτησε χρήματα από την οδηγό κι όταν αυτή αρνήθηκε να του δώσει, τότε έβγαλε από τη τσέπη του ένα καρφί και άρχισε να της γδέρνει το αυτοκίνητο. Επιτόπου κλήθηκε η αστυνομία και η ομάδα ΔΙΑΣ, σύμφωνα με το δημοσίευμα, αρκέστηκε για ακόμα μια φορά στην καταγραφή του περιστατικού και όχι στη σύλληψη του ανήλικου ή των γονιών του (για παραμέληση εποπτείας) όπως ορίζουν οι διατάξεις του νόμου.

Πηγή : rodiaki.gr

Pin It on Pinterest