Τσελίκ: Θα έπρεπε να ντρέπεστε για το τζαμί στη Ρόδο

Διπλή επίθεση σε λίγες ώρες από Τούρκους αξιωματούχους. 

Από την μια χθες ο Τούρκος υπουργός Εθνικής Άμυνας Χουλουσί Ακάρ που απάντησε στη δήλωση του Έλληνα ομολόγου του και είπε: «Η πραγματικά επεκτατική χώρα είναι η ίδια η Ελλάδα».

Από την άλλη σήμερα ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος AK, Ömer Çelik που μας κουνάει το δάχτυλο για το τζαμί στην Ρόδο. 

Κατά τα εγκαίνια της έκθεσης SAHA EXPO Άμυνας, Αεροπορίας και Διαστημικής Βιομηχανίας στο Εκθεσιακό Κέντρο Κωνσταντινούπολης., ο Ακάρ είπε ξέχασε την συνάντηση με τον Παναγιωτόπουλο και είπε: «Η Τουρκία έχει γίνει θέμα στη διεθνή σκηνή με τις ανακαλύψεις που έχει κάνει στον τομέα της άμυνας και της ασφάλειας, καθώς και με τις πολυδιάστατες σχέσεις που έχει. Δυστυχώς έχει διευρυνθεί και το φάσμα των κινδύνων και των απειλών για τη χώρα μας. Σε ένα τέτοιο περιβάλλον, η Τουρκία, η οποία παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις ενεργώντας με πραγματικά πολιτικά δεδομένα και ενεργεί προληπτικά απέναντι σε αυτές τις εξελίξεις, βρίσκεται στη θέση μιας χώρας που παρέχει σταθερότητα και εμπνέει εμπιστοσύνη στην περιοχή και τις γεωγραφίες της. 

Pin It on Pinterest

Share This