Ο Μανώλης Τσακογιάννης υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την Νησιωτική Ανατροπή

Τελικά το αποφάσισα να εκτεθώ…!! Συνηθισμένος σ άλλου είδους εκθέσεις αλλά πρώτη φορά στα κοινά. Αλλά δεν πηγαίνει άλλο…Παρότι δεν ήμουν ποτέ του “καναπέ” δεν μπορώ να είμαι παρατηρητής της κατρακύλας ….Στα βαθιά λοιπόν… υποψήφιος στην περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με τον Μπενέτο Σπύρου και τον Μιχάλη Κόκκινο .
Νησιωτική ΑΝΑΤΡΟΠΉ λοιπόν…..

“Θέλει ανυπότακτη καρδιά η Ελευθερία” Ν.Καζαντζάκης

Σε συνέχεια του γιατί αποφάσισα να εκτεθώ σαν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την “Νησιωτική Ανατροπή” και τον Μιχάλη Κόκκινο, θα ήθελα να απευθυνθώ σε όλους αυτούς που πιθανόν να με ψηφίσουν, προς ενημέρωσή τους.
α) Δεν είμαι “πολιτικός” κι ούτε πρόκειται να γίνω. Είμαι πολίτης ενεργός και πάντα πολιτικό ον, αλλά “πολιτικός” όχι.Με αφορμή δε κάποιο σχόλιο του φίλου Πάνου Σοροπίδη, σας λέω πως συμμετέχω σ αυτές τις εκλογές, για να κινητοποιηθώ και να παρακινήσω όλους σας να κινητοποιηθείτε. Συμμετέχω πρώτη φορά, κι αυτό γιατί αισθάνομαι πως δεν πάει άλλο, πρέπει κάτι να κάνουμε για να σταματήσει αυτή η “κατρακύλα”. Δεν πιστεύω στην αντιπροσωπευτική “δημοκρατία” και στην “εξ ανάθεσης” στους άλλους επίλυση των προβλημάτων.Έτσι όλοι όσοι με ψηφίσετε να ξέρετε πως δεν θα είμαι ο “αντιπρόσωπός” σας, θα είμαστε όλοι μαζί για να αλλάξουμε ότι μπορούμε απ τα κακώς κείμενα. Για την ανατροπή.
β)Σ αυτά που ακούγονται, ότι ο κόσμος βαρέθηκε, ο κόσμος δεν σκέφτεται, θα ψηφίσει τον ξάδερφο, τον κουμπάρο, αυτόν που υπόσχεται ότι θα βολέψει το παιδί του κλπ έχω να απαντήσω: Δεν απευθύνομαι σ αυτούς.
Δεν απευθύνομαι σ αυτούς που δεν σκέφτονται ακόμα και τώρα, σ αυτήν την κρισιμότατη καμπή, που κινδυνεύει η δημοκρατία, η ανεξαρτησία, η αξιοπρέπεια μας, ακόμα και η επιβίωση μας εμάς και των παιδιών μας. Αυτοί δεν με ενδιαφέρουν. Οι Έλληνες , οι μετέχοντες Ελληνικής Παιδείας, οφείλουν να σκέφτονται και μάλιστα να σκέφτονται κριτικά, κι όχι να παρασύρονται απ τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ.
Δεν απευθύνομαι λοιπόν σ αυτούς κι ούτε σε κάθε είδους “λαμόγια” που γαλουχήθηκαν στην τεμπελιά, στο ¨βόλεμα¨, που πάντα “χώνονται” κι επιπλέουν, χωρίς να δημιουργούν απολύτως τίποτα.
Για όλους τους υπόλοιπους, σε σας που σκέφτεστε κριτικά, που σαν εμένα λέτε πως δεν πάει άλλο, πως χρειάζεται ανατροπή, αλλαγή προσώπων και κυρίως τρόπου και πράξεων, εγώ μπήκα μπροστά, ακολουθείστε μαζί μου.


Η μόνη μου Υπόσχεση είναι ότι :Θα είμαι συνεπής στις ίδιες αρχές και πράξεις που καθόρισαν κάθε τομέα της ζωής μου.

Μανώλης Τσακογιάννης (Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος)
Σύντομο Βιογραφικό
Γεννήθηκε το 1956 στην Αθήνα
Σπούδασε στη Θεσσαλονίκη και αποφοίτησε από την Σχολή Θετικών Επιστημών τμήμα Μαθηματικών του Α.Π.Θ . Έζησε εκεί έως το 1998 και εργάστηκε έως το 1992 σαν προπονητής κολύμβησης στις ομάδες Α.Σ. ΑΡΗΣ, Ο.Φ.Θ και Χ.Α.Ν.Θ καθώς κατέχει Πτυχίο Προπονητή κολύμβησης. Επίσης εργάστηκε ως αναπληρωτής καθηγητής μαθηματικών από το 1992 ως 1998. Έγγαμος από το 1984 με την Έφη Συμονοπούλου ( εκπαιδευτικό) και απέκτησαν δύο παιδιά : α)τον Αλέξανδρο (υπότροφος διδάκτορας Βιολογίας) β) Ιωάννη (Γυμναστής με μεταπτυχιακό στην Άσκηση & Ποιότητα ζωής).
Τα τελευταία 16 χρόνια ζει και εργάζεται στην Ρόδο. Εργάστηκε σαν Μαθηματικός κατά σειρά στο 1 ΕΠΑΛ Ρόδου, στο Λύκειο Κρεμαστής και επί 12 έτη υποδιευθυντής και Μαθηματικός στο Μουσικό Σχολείο Ρόδου. Είναι πιστοποιημένος επιμορφωτής Μαθηματικών με νέες τεχνολογίες, έχει παρακολουθήσει επιμορφωτικά σεμινάρια πάνω στα παιδαγωγικά, στην διοίκηση σχολικών μονάδων του Πανεπιστημίου Αιγαίου, στα πολιτιστικά και στην αγωγή υγείας.
Έχει ιδιαίτερη αγάπη στην μουσική, παίζει κιθάρα και τραγουδά, είναι τραγουδοποιός και έχει συμμετάσχει εθελοντικά σχεδόν σε όλες τις εκδηλώσεις πολιτισμού αλλά και διαμαρτυρίας εδώ στην Ρόδο, όπου του έχει ζητηθεί.
Σήμερα είναι Διευθυντής στο 2ο Γυμνάσιο Ρόδου.

10258054_10152396389712490_1158526925150401327_n

 

Pin It on Pinterest