Κως: Τροχαίο με δύο παιδιά σοβαρά τραυματισμένα

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην Κω… στην περιοχή της λίμνης που βρίσκεται στο Πυλί. Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο οχήματα τύπου τζιπ, στα οποία επέβαιναν δύο οικογένειες τουριστών, συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά τα δύο παιδιά της μιας οικογένειας.

Οι δυο ανήλικοι, ένα 10χρονο αγόρι και ένα 13χρονο κορίτσι, χρειάστηκαν αεροδιακομιδή αργά τη νύχτα ενώ, σύμφωνα με το aegeanews.gr, η κατάσταση του αγοριού κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή και δύσκολα αναστρέψιμη. Η κατάσταση της 13χρονης αδερφή του παρότι τραυματίστηκε σοβαρά, θεωρείται αντιμετωπίσιμη.

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, τα δύο τζιπ κατευθύνονταν από Κω προς το Πύλι. Το τζιπ, χρώματος γκρι, που προπορευόταν και στο οποίο επέβαιναν οι Βέλγοι γονείς με τα δύο παιδιά, κάποια στιγμή έκανε έναν επικίνδυνο ελιγμό. Το μαύρο τζιπ που ακολουθούσε και στο οποίο επέβαιναν μια οικογένεια Ρώσων (πατέρας, μητέρα και ένα παιδί) στην προσπάθεια του να το αποφύγει, χτύπησε το γκρι τζιπ αριστερά στην πίσω πλευρά όπου κάθονταν τα δύο παιδιά που τραυματίστηκαν.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, καθώς όπως αναφέρουν οι πληροφορίες χρειάστηκε να συντονιστεί επιχείρηση απεγκλωβισμού του αγοριού, και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Pin It on Pinterest