Τρόμος σε αεροπλάνο από Λάρνακα! Γυναίκα απειλούσε να το ανατινάξει -Ημίγυμνη έτρεξε στο πιλοτήριο φωνάζοντας «Allahu Akbar» (Βίντεο)

Τον τρόμο έζησαν σε πτήση από Λάρνακα όταν γυναίκα απειλούσε να ανατινάξει αεροπλάνο

Ένα σοβαρό περιστατικό συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα σε πτήση από Λάρνακα προς Μάντσεστερ, όταν μία γυναίκα επιβάτης υποστήριξε πως είχε στην κατοχή της εκρηκτικά και απειλούσε να τα ενεργοποιήσει

Σύμφωνα με την Daily Mail, ένας 35χρονος επιβάτης, πατέρας τριών παιδιών, κατάφερε να συγκρατήσει την 30χρονη γυναίκα στην πτήση από Λάρνακα προς Μάντσεστερ, όταν εκείνη γδύθηκε και άρχισε να φωνάζει «Αλλάχου Ακμπάρ» προσπαθώντας να μπει στο πιλοτήριο του αεροσκάφους.

Μάλιστα η ίδια είπε στο αεροπλάνο ότι οι γονείς της ήταν μέλη του ISIS.

Ο 35χρονος επενέβη και κατάφερε να συγκρατήσει τη γυναίκα, δηλώνοντας πως όταν την ρώτησε γιατί λέει τέτοια πράγματα, εκείνη απάντησε «αν δεν το έκανα, θα γινόταν έκρηξη και θα πέθαναν όλοι».

Ο 35χρονος, ο οποίος εργαζόταν ως έφηβος σε εταιρεία ασφάλειας, είπε στη Mirror: «Όταν η γυναίκα πήγε ξανά στο πιλοτήριο, πήρα τον έλεγχο, την πήρα στο έδαφος και σε εκείνο το σημείο ο πιλότος έκανε αναγκαστική προσγείωση στο Παρίσι.

Pin It on Pinterest

Share This