Ρόδος : Συγκέντρωση τροφίμων για τους οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας

Αγαπητέ συμπολίτη,
Αγαπητή συμπολίτισσα,

Αισθανόμαστε την ανάγκη να απευθυνθούμε αυτές τις μέρες στον καθένα σας ξεχωριστά, αρχικά, για να σας ευχαριστήσουμε προσωπικά για την υποστήριξή σας στο δύσκολο έργο που επιτελούμε στον τομέα της Κοινωνικής πολιτικής. Η αλληλεγγύη και η προσφορά σας, που μετατράπηκε σε πράξη καθ΄όλη τη διάρκεια της χρονιάς, μόνο με μια λαμπερή ματιά ενός ευτυχισμένου παιδιού μπορεί να αντισταθμιστεί.

Έμπρακτα αποδείξατε ότι ο εθελοντισμός δεν είναι ούτε φιλανθρωπία, ούτε ελεημοσύνη. Είναι προσφορά ψυχής, που συνοδεύεται με χαμόγελο, νοίαξιμο, αγάπη. Σας καλούμε να δείξετε την αλληλεγγύη σας και σε αυτές τις γιορτές, προκειμένου τα φετινά Χριστούγεννα να είναι ζεστά και φωτεινά για όλους μας. Ήδη ξεκινήσαμε και μαζεύουμε τρόφιμα μακράς διαρκείας (μακαρόνια, αλεύρι, όσπρια, ζάχαρη, χυμός, καφές, λάδι, τοματοπολτό, γάλα εβαπορέ, κτλ), στο Συσσίτιο (παλιό νοσοκομείο) από τις 8:00πμ έως 2:00μμ, ώστε οι 1.000 οικογένειες του νησιού μας να στηριχθούν από όλους μας.

Ευελπιστώντας στη θετική ανταπόκριση σας, σας ευχαριστούμε και ευχόμαστε η Ελπίδα της αγάπης και της ψυχής να αναζωπυρωθεί σε ένα ταξίδι, όπου το όνειρο του καθενός θα ζήσει.
Άννα Ζωάννου
Σωτήρης Πετράκης
Αντιδήμαρχος Προστασίας και Προαγωγής Υγείας, Κοινωνικής Πολιτικής, Ισότητας δύο φύλων και Τρίτης ηλικίας
Πρόεδρος Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας

Pin It on Pinterest

Share This