Τριεθνές Πρωτάθληµα Τennis Junior στη Ρόδο


Από τις 13 έως τις 17 Σεπτεµβρίου θα πραγµατοποιηθεί στην Ρόδο το Τριεθνές Πρωτάθληµα Τennis Junior, το οποίο απευθύνεται σε αθλητές της κατηγορίας Junior όλων των βαθμίδων, δηλαδή αγόρια και κορίτσια κάτω των 10,12,14, και 16 ετών.

Το πρωτάθλημα, συνδιοργάνωσης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου µε τον Ροδιακό Όµιλο Αντισφαίρισης και τον ∆ήµο Ρόδου, αναμένεται να έχει μεγάλη απήχηση στους αθλητές του ενδιαφέροντος αυτού αθλήματος, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια αυξάνονται καταγράφοντας παγκόσμιες επιτυχίες στα μεγάλα διεθνή τουρνουά.

Εξάλλου, το ανωτέρω  βαθµολογούµενο τουρνουά δόθηκε για πρώτη φορά στην Ρόδο από την Ελληνική Οµοσπονδία Αντισφαίρισης µε δικαίωµα συµµετοχής όλων των παιδιών από την Ελλάδα, τη Βουλγαρία, τα Σκόπια και την Τουρκία, ενώ αποτελεί µια µοναδική ευκαιρία να αγωνιστούν όλα τα παιδιά των νησιών της ∆ωδεκανήσου και των Κυκλάδων σε ένα τουρνουά µε βαθµολογία στην παγκόσµια και την εθνική κατάταξη. Η παρουσία του νησιού στο ∆ιεθνές Καλεντάρι αποτελεί από µόνη της διαφήµιση για τον τόπο, καθώς στη λίστα αυτή συγκαταλέγονται όλοι οι διάσηµοι τουριστικοί προορισµοί. Τέλος, η ανάπτυξη της εν λόγω ειδικής μορφής αθλητικού τουρισμού, συμβάλλει ουσιαστικά στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου στους τόπους οι οποίοι προσανατολίζονται σε παρεμφερείς διοργανώσεις.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια