Τρία ξενοδοχεία σε Κρήτη και Ρόδο περνούν στο franchise της Meliá Hotels International

Η Meliá Hotels International, η ισπανική υπερδύναμη στα ξενοδοχεία, αποκτά παρουσία στα ελληνικά νησιά με τρία ξενοδοχεία.

Η ισπανική υπερδύναμη στα ξενοδοχεία, η Meliá, μετά την Αθήνα, δηλώνει παρούσα και στα ελληνικά νησιά.

Συγκεκριμένα, τρία resorts της Zeus Hotels, δύο σε Κρήτη και ένα στη Ρόδο, πρόκειται να λειτουργήσουν ως μέλη του Affiliated by Meliá, ένα νέο πακέτο υψηλών προδιαγραφών σύμφωνα με το οποίο η Meliá επανασυστήνει τις franchise λειτουργίες της, και ως Sol by Meliá Hotels, ένα από τα brands του ομίλου με τη μεγαλύτερη εμπειρία σε resorts.

Το ξενοδοχείο Blue Sea Beach, στην Κρήτη, θα ξεκινήσει τη λειτουργία του ως μέλος του Affiliated by Meliá εντός του 2022. Το 5άστερο παραθαλάσσιο resort, διαθέτει 226 δωμάτια και σουίτες και όλες τις ανέσεις ενός resort.

Επίσης, το ξενοδοχείο Marina Beach, στην Κρήτη, θα προστεθεί στο brand Sol by Meliá, το 2022, με 396 δωμάτια, τα περισσότερα από τα οποία ανακαινίστηκαν εντός του 2019.

Και τα δύο resorts που βρίσκονται κοντά στο Ηράκλειο, θα ενταχθούν στο χαρτοφυλάκιο της Meliá Hotels International, μέσω franchise συμφωνίας.

Στη Ρόδο, το τωρινό Cosmopolitan θα προστεθεί τον Μάιο του 2022 στο πρόγραμμα Affiliated by Meliá, ως franchise του ομίλου. Στην ακτή της Ιξιάς, το all-inclusive τετράστερο resort διαθέτει 377 δωμάτια.

Πηγή: news247.gr

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ